IE 9 - řádek adresy

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod KatyC 14. 5. 2011 20:53

Zdravím,
nainstalovala jsem tento týden IE 9. Můj dotaz se týká zadávání www adres. U IE 8 jsem byla zvyklá rozbalit řádek adresy a vybrat z nabídky 10-12 nejpoužívanějších adres. Tady jich je jen 5, takže se musí ručně vyťukat alespoň začátek. Je někde nějaká možnost, že se jich zobrazí zas alespoň těch 10?
Díky
Jsem lama. Ale učím se ;-).
KatyC
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 14. 5. 2011 21:45

Bud to nechalu a nebo mi neco unika. Neni nejjednodussi a nejrychlejsi zpusob zmacknout par prvnich pismenek adresy a Enter? IE9 ma ve stylu Chrome lepsi naseptavac adres, ktery rovnou nabizi hotovou adresu v adresni radce, coz je nejrychlejsi moznost zadani adresy.

Pokud mas 10 webu, na ktere chodis casto, muzes si je dat do zalozek (oblibenych).
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Milanr1 15. 5. 2011 07:44

Nebo je otevírat automaticky ihned při spuštění WIE9.
Dřinu strojům! ;-)
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod KatyC 15. 5. 2011 08:07

:-)
Njn, lenoch jsem. Prostě mi přišlo pohodlnější 2x kliknout myší, než vyťukávat začátky adres na klávesnici. Tak proto. Zvyk ze staré verze. prostě se pídím, zda ta možnost je či není.
Jsem lama. Ale učím se ;-).
KatyC
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 15. 5. 2011 08:23

Když si ty stránky dáš do záložek, tak ti bude stačit kliknout jednou myší na danou záložku v liště ;)
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jour 15. 5. 2011 09:54

V IE jděte na: Nástroje/Možnosti internetu/Obsah/Automatické dokončování - nastavení. Zrušte zatržítko u "Historie procházení", případně i "Oblíbené položky" a spusťte IE znovu.
jour
Kolemjdoucí