Videa na YT se sekají ve všem

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cLeim 18. 8. 2012 11:42

Zdravím, než začnu psát tak mám ntb 1,65GHz E-450 Zatace s Win_7 s internetem od O2 25Mb/s kde jeli do nedávná v chromu všechny videa v 1080p na fullscreen plynule. Ale teď se sekají ve všech prohlížečích co jsem zkoušel (IE9, Mozilla a Chrome). Procesor vždycky vyšvihne na 100% a video se seká, 320p jede, ale v pohodě. Dokonce jsem už i přeinstaloval Win a vypnul HW akceleraci a furt stále problém. Prošel jsem milion diskuzí, ale ani jedna nebyla dořešená nebo se jednalo o rady které mi nepomohly. Já si myslím, že za to může asi nová verze Flash Playeru. Děkuju za rady.
cLeim
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 18. 8. 2012 12:10

mms.cfg:
ProtectedMode=0

když myslíš, že za to může nová verze flash playeru, tak downgraduj na starší...

možná to nebudeš chtít slyšet, ale důvodem, proč HW zastarává, je zvyšující se náročnost SW...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Tejvl 19. 8. 2012 11:37

Ja mam ten samy problem, ale jen v chromu. Pocitac mam pomerne vykonny, tim to nebude.
Tejvl
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 19. 8. 2012 14:52

v případě chrome je na vině pepperflash, řešení najdeš kromě pětisetpadesátiosmitisíc stránek na internetu dokonce i v několika vláknech na tomto fóru...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod ghostdog32 20. 8. 2012 11:34

i5-2500K @4.4 Ghz, Noctua NH-U14S, GA-Z68XP-UD3P, Kingston 8GB, Samsung 840 EVO 120GB, Intel 320 80GB, WD Green 2TB EZRX, Audinst HUD-mx2 + AKG K240MKII, EVGA SuperNOVA 750W G2, Fractal R4, LG W2220P @75Hz
ghostdog32
Junior

Odeslat příspěvekod Tejvl 20. 8. 2012 21:57

Diky hosi, pomohlo :tleskani
Tejvl
Junior