Nejlepší download manažer podle čtenářů Živě.cz

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Josef Kraus 30. 11. 2012 11:31

Jaký je podle vás ten nejlepší download manažer pro Windows? Je jím rozšířený a populární jDownloader, FreeRapid Downloader, nebo nějaký jiný? Nebo je samostatný program zbytečný a nejlepší je využít nějakého šikovného doplňku pro webový prohlížeč?
Vaši tipy, doporučení a argumenty budou použity při tvorbě nedělního článku na Živě.cz.
Josef Kraus
Redaktor Živě.cz

Odeslat příspěvekod Nor410 30. 11. 2012 11:47

Ikdyž se startuje šíleně pomalu, skoro na všechno používám jdownloader, jen na uloz.to free rapid downloader (paralelní stahování).
Nor410
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod limki 30. 11. 2012 11:50

@download manager:
Svojho casu najlepsi bol FlashGet, ktory je stale dostupny aj bez crapware, len ho treba hladat (Classic 1.73)... pouzivam ked potrebujem stiahnut nieco, kde sa zide resume alebo obmedzenie rychlosti, ftp, batch ...
rozsirenie do browsra je fajn, no par flash okien sem(settlers online, bleh), par youtube streamov tam a aha, firefox/chrome skapal na pamati a s nim aj zacate downloady
@filesharing downloader
a potom samozrejme jDownloader [+captchatrader] ked treba batch zo sharingu, s cakanim a captcha
limki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tick 30. 11. 2012 11:51

Na všechno mám jdownloader. Akorát ta verze 2.0 mi moc nevyhovuje, tak doufám že 1.0 zůstane dlouho funkční.
tick
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FuzzyOndřej 30. 11. 2012 11:56

(Mám OS X, snad nevadí.) jDownloader jsem používal, ale byl šíleně pomalý. Během stahování pak nějakým záhadným způsobem dokázal vytížit celý systém tak, že se skoro nedal používat. Podobně třeba automatické rozbalování rarů po stažení -- nechápu jak to dělal, ale když rozbaloval nějaký větší film, tak prostě zase se systémem nešlo nic dělat. Když jsem to rozbalil ručně v jiném programu, vše OK.

Takže používám FreeRapid Downloader, ten těmito problémy netrpí a umí stahovat paralelně více souborů z uložto.
FuzzyOndřej
Junior

Odeslat příspěvekod petko kotov 30. 11. 2012 12:09

opera.
pocitac: AT 486 DX2 s monitorom a klavesnicou
telefon: tesla Isn1832 /tlacidlovy/
hodinky: Prim - Automatic
kava: Jacobs Kronung 250g
oriesky: Erdnusse wurzig-pikant Lorenz snack world 150g
toaletny papier: Tento economy, 3vrstvovy, 68 m
petko kotov
Junior

Odeslat příspěvekod izzi_cz 30. 11. 2012 12:18

wget a na ulož.to použivám jdownloader
izzi_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vladimir 30. 11. 2012 12:23

Používám už roky Free download manager, začal jsem s ním v XP, teď ho mám ve W7.
Sice má drobné chyby, třeba z internetového bankovnictví neumí stáhnout pdf výpisy, místo nich stáhne jenom kus html kódu, nebo když přes něj stáhnu torrent soubor, tak pořád vnucuje svůj torrent klient, i když jsem schválně instaloval lite verzi bez něj. Ale jinak jsem s ním spokojený.
Na Ulozto umí navázat přerušené spojení i při free stahování, ale stahování více vlákny nebo více souborů jenom s placeným účtem.
vladimir
Expert

Odeslat příspěvekod JimmyFL 30. 11. 2012 12:35

JDownloader, sice trva veky nez nastartuje (Java), ale pak beha perfektne vsude kde ho potrebuju (Win + Linux)
Brzdy ani vykonem nenahradis...
JimmyFL
Junior

Odeslat příspěvekod Ilfirin 30. 11. 2012 12:43

Ilfirin
Junior

Odeslat příspěvekod Ferrin 30. 11. 2012 12:51

VSO Downloader na streamy a videa.
Mass Downloader na vše ostatní.

Je nutno si je koupit. Free verze mají různá omezení
Ferrin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krakenax 30. 11. 2012 12:56

FRD je dobrej a maká i na linuxu.
krakenax
Junior

Odeslat příspěvekod Mr.Target 30. 11. 2012 12:59

Bez debat FreeRapid Downloader.
Je "předpřipravený" pro všechna velká webová úložiště domácí i zahraniční (Ulož.to a pod.), stačí pouze zkopírovat v prohlížeči link toho, co chcete stáhnou, a spuštěný program už sám rozpozná náš úmysl a nabídne nám stažení. Není potřeba opisovat žádné bezpečnostní kódy, a třeba z ulož.to jde stahovat více souborů naráz. Přerušení a navázání stahování funguje bezchybně. A pokud se nepletu, ten program je od českého vývojáře (ale nejsem si jistej!).
Mr.Target
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod silverkeeper 30. 11. 2012 13:05

na co nestačí wget nebo Opera tam JDownloader, popř. PyLoad, ten je super díky klient-server architektuře
silverkeeper
Junior

Odeslat příspěvekod aaaa_ 30. 11. 2012 13:11

volakedy flashget, ale pri dnesnych rychlostiach netu.. skor ako by som spustil nejaky extra program uz je to na disku
aaaa_
Kolemjdoucí

Další stránka