OK už chápu. Pokud je to webová stránka, tak by mělo jít klikat na ty odkazy. Ale nejde, resp. kliknu a nic se nestane. Zadávám svoje přihlašování údaje do těch inputů a klikám Enter, a nic se neděje. Jak ten Skype teda zprovoznit?
IE vůbec nepožívám, doplňky žádné nemám, Skype jsem ondinstalovával a nainstalovával už několikrát. Zkoušel jsem i nastavit IE jako výchozí. Nepomohá, už jsem se s tím smířil Nevím v čem je problém, používám Skype skoro deset let a teprve teďka to takhle zablblo v souvislosti s vynucenou aktualizací. Do verze 6.9 problém nebyl.
Může to způsobovat antivirus. Pokud má webový filtr, blokování reklam či skriptů, nebo podobné vlastnosti, zkus je před spuštěním Skypu deaktivovat. Také to chce mít plně záplatovaný systém, hlavně aktuální verzi IE.
Knowledge is power Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
Skype je zavisly na dobre nastavenem a funkcnim IE. Pokud pouzivas skype, pouzivas i IE (tedy jeho vykreslovci jadro). Mas -li tedy v pocitaci cokoliv, co interferuje s IE, mas potencialni proble se skype.
To, ze neco fungovalo doted a az ted to zablblo ... ze neco funguje, jeste neznamena, ze to neni rozbite.
Chtěl bych se zeptat, jak si vytvořit účet na Skype bez Microsoftu? Dám novou registraci, po vyplnění dám odeslat a pak naskočí tato hláška. A to zkouším už po několikáté. Jde se registrovat někde přes web, abych nemusel právě přes MS?