Chrome, problém s YouTube

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod AbeCZ 28. 3. 2014 21:11

Dobrý den. Asi před měsícem jsem začal mít jistý problém. Videa na YouTube se mi sekají. Ne všechny. Pouze ty, u kterých jde měnit rychlost přehrávání. U těch, u kterých je tato možnost vypnuta, nemám žádný problém. Zajímavé je, že sekání u videí s možností měnit rychlost přehrávání je pouze na Chromu, protože když jsem zkoušel taková videa na Internet Explorer, tam ani na YT možnost měnit rychlost přehrávání nemám :D. Jak mám tento problém vyřešit? Nebo alespoň jak vypnout někde v nastavení YT/Chromu možnost měnit rychlost přehrávání? Už mě tento problém, slušně řečeno, dost otravuje, takže bych se ho rád zbavil. Za každou rozumnou odpověď děkuji, Abe.
AbeCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod najem 30. 3. 2014 16:40

Neměl jsem sice stejný problém jak ty, ale pomohlo mi aktivovat a deaktivovat flash v chromu.
Napiš do adresního řádku "chrome:pluggins" a mělo by to tam být
najem
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AbeCZ 1. 4. 2014 17:25

Nepomáhá, ale díky za pokus o pomoc... :/
AbeCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod trsek 1. 4. 2014 17:48

jsem na tom podobně. mne se zase po načtení nespustí s odkazem na pomalé připojení. a to jak pod win tak pod ubuntu. nakonec jsem přešel na firefox.
trsek
Junior

Odeslat příspěvekod SamerLP 1. 4. 2014 18:38

alebo firefox alebo ešte aj opera alebo podobné ako google chrome je http://www.avantbrowser.com/ a ak máš nejaké záložky a tak v google chrome tak sa automaticky prenesú
SamerLP
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AbeCZ 1. 4. 2014 19:20

Jasný, ale na Chrome už jsem pěkně dlouhou dobu zvyklej, nějak mi přijde nej, takže kvůli YT měnit nebudu, to si spíš na každý video, ikdyž je to otravné, budu zapínat Int. Explorer :D
AbeCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod z.pepa 1. 4. 2014 19:44

V nastavení Chrome vypni HW akceleraci.
z.pepa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod AbeCZ 5. 4. 2014 13:07

Tak restart Flashe nepomohl, ale ta akcelerace zatím vypadá slibně O:-) Díky! :tleskani
AbeCZ
Kolemjdoucí