Hladam tieto moznosti vo Firefox, ktore mi chybaju po prechode od Avant Browser.
Je to mozne pomocou rozsireni alebo skrytych nastaveni?
1) Otvorenie noveho tabu vzdy vedla aktualneho tabu, napr. Ctrl+T, zatial to riesim duplikovanim tabu, ale neviem ci to ma vlastnu klavesovu skratku.
2) Zmena zoom po 5% klavesovymi skratkami (len text, nezvacsovat obrazky).
3) Jednoklik na aktualny tab prepne na posledny pouzity tab, prip. klavesova skratka.
4) Multi-highlight, mal to Avant Browser, oznacim text kde su napr. 3 slova, kliknem "highlight" a najde a oznaci vsetky slova jednotlivo 3 farbami na celej stranke - taktiez moznost zadat vlastne slova.
5) Ak mam vela tabov, tak sa pri prvom spusteni nenacitaju vsetky, nacitavaju sa po jednom, az po kliknuti na tab, chcel by som, aby sa nacital aspon 1 tab vedla, prip. 2 napravo a 1 nalavo, teda ak ho prepnem, tak by uz bol nacitany.
6) Vyhladavanie bez diakritiky, ak zadam napr. "temy", najde to text "témy" na stranke, dokaze to Chrome a FreeCommander (ako moznost).
7) "Set these tabs aside" - skvela funkcia "stareho" Edge, novy to nema a mozno ani mat nebude, funkcia presunie vsetky taby "vedla", takto je mozne vytvorit skupiny roznych tabov, sessions. Nemusi to fungovat rovnako, ale chcel by som vybrane taby nejak presunut / ulozit do skupiny a potom ich obnovit, ale jednym kliknutim, ako v Edge, prip. par kliknutiami.
Dakujem.