Chybajuce nastavenia vo Firefox

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Dreamer 2. 12. 2023 11:41

Pouzivam v about:config tuto moznost, aby tam fungoval Bing AI chat:
Kód: Vybrat vše
general.useragent.override

String
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/111.0.0.0 Safari/537.36 Edg/111.0.100.0

Funguje to dobre, ale dnes som zistil, ze ked to pouzivam, tak pokial sa odhlasim z Google uctu, nemozem sa prihlasit spat.

Tento prehliadač alebo aplikácia zrejme nie je zabezpečená. Ďalšie informácie
Skúste použiť iný prehliadač. Ak už používate podporovaný prehliadač, môžete sa skúsiť znova prihlásiť.

Musel som danu moznost zrusit, potom bolo mozne sa prihlasit, nasledne som tu moznost opat zapol, takze Bing AI chat mi funguje a rovnako aj ucet Google.

Kazdopadne, zrejme to moze sposobit aj dalsie problemy, ako teda dana moznost funguje, je nutne to priebezne aktualizovat, zmenit cisla, verzie? Ak ano, ako to mam zmenit, aby mi fungoval aj Bing AI chat, aj prihlasovanie do Google? Prip. kde najde aktualne verzie, cisla, aby som si to nabuduce vedel zmenit sam?
Dreamer
Dreamer
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 5. 12. 2023 17:13

Bing AI běžně nepoužívám, ale zkusil jsem ho, a v aktuálním Firefoxu 120 mi funguje bez jakýchkoli dodatečným úprav.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dreamer 5. 12. 2023 18:01

Dakujem za info, uz to funguje aj mne, urcite to predtym neslo, problem vyrieseny.

Malo by to teda vyriesit aj dalsi problem s tymi zelenymi bodkami, k tomu este potrebujem restart programu.

-- 5. 12. 2023 18:39 --

Tak tie zelene bodky zostali, aj ked uz nepouzivam to nastavenie about:config, aj na stranke Bing, aj pri rozsireni Duplicate Tab, neda sa ich nejak zbavit?

Tu je odkaz na spominany prispevok:

viewtopic.php?p=13603877#p13603877
Dreamer
Dreamer
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 5. 12. 2023 19:24

Problém tečky na ikoně rozšíření Duplicate Tab je diskutován zde: https://github.com/Skeletonxf/duplicate-tab/issues/23 (řešení - nainstalovat starší verzi 2.3 a zakázat automatickou aktualizaci rozšíření).

Tečka na ikoně Bingu po startu značí, že se změnil titulek stránky (pokud je v tabu aktivní bing chat, tak se to opravdu děje). Na základě této diskuze jsem vytvořil kód pro userChrome.css, který její zobrazení potlačí:

/* Suppress blue/green dot on pinned Bing tab */
.tabbrowser-tab[label*="Bing"] > .tab-stack >
.tab-content[pinned][titlechanged]:not([selected="true"]){
    background-size: 0px 0px !important;
}
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dreamer 5. 12. 2023 19:48

Dakujem, to riesenie pre Duplicate Tab funguje.

To riesenie pre Bing nebude nutne kopirovat pri kazdej aktualizacii programu? Ak ano, tak to nie je idealne, ale je zvlastne, ze to nikomu nevadi.

-- 5. 12. 2023 20:05 --

r34ktor píše:Bing AI běžně nepoužívám, ale zkusil jsem ho, a v aktuálním Firefoxu 120 mi funguje bez jakýchkoli dodatečným úprav.

OK, takze stale musim pouzivat to nastavenie pre about:config, pre spravne fungovanie Bing AI chat, bez neho mam pocet odpovedi limitovany na 5, skusal som sa odhlasit, prihlasit, restartovat Firefox, stale iba 5 odpovedi, po pouziti daneho nastavenia mam opat 30 odpovedi.

Skusal som aj private/inkognito okno vo Firefox a tam je aj bez prihlasenia 10 odpovedi.

-- 5. 12. 2023 20:13 --

Skusal som to aj v Chrome, tam je limit bez prihlasenia 4 odpovede, s prihlasenim taktiez 5, ako vo Firefox, to je nepouzitelne, takze to nastavenie about:config je potrebne, aby sa zvysil limit na 30 odpovedi, ako v Edge.
Dreamer
Dreamer
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 6. 12. 2023 16:31

Dreamer píše:To riesenie pre Bing nebude nutne kopirovat pri kazdej aktualizacii programu?

Ne, aktualizace na funkčnost řešení nemají vliv.

Dreamer píše:Skusal som to aj v Chrome, tam je limit bez prihlasenia 4 odpovede, s prihlasenim taktiez 5, ako vo Firefox, to je nepouzitelne, takze to nastavenie about:config je potrebne, aby sa zvysil limit na 30 odpovedi, ako v Edge.

Těžko říci, podle čeho MS určuje limit odpovědí. Ve Firefoxu mám 4, v Edge 10. Když pro Bing upravím identifikátor skrze User-Agent Switcher, tak se mi to ve FF zvedne na 10.
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dreamer 16. 12. 2023 17:34

Existuje nejake rozsirenie, ktore by rozdvojilo obrazovku, teda zobrazilo 2 stranky v 1 okne, obrazovke, ako v Edge?

Skusal som hladat, aj cez Bing AI, nasiel "Efficiency Split Screen", ktore mi ale nefunguje, ani 4 dalsim v recenziach, dalsie si vymyslel.

Prip. nieco ako auto-hide panel, ktory by zobrazil zvolenu stranku, tiez je take nieco v Edge.

Malo by byt mozne to zapinat 1 kliknutim na tlacidlo, prip. automaticky, aj zvolit stranky, ktore by sa takto zobrazovali vzdy.
Dreamer
Dreamer
Junior

Předchozí stránka