Dreamer píše:Pri AllowMultipleInstances sa obavam, ze sa spustia dve okna, jedno bude bez tabov, zatvorim ako prve s tabmi, ako druhe bez tabov a stratim tak vsetky otvorene taby - a je ich vela, toto sa mi uz stalo pri Chrome, ked som oddelil jeden tab to noveho okna.
Tohle nesouvisí s více okny v rámci jedné instance programu, ale umožňuje současný běh více instancí. Např. můžeš mít Firefox Portable nainstalován ve třech kopiích a spouštět je souběžně, nebo to umožňuje současný běh s lokálně nainstalovaným FF. Používám to zcela běžně - separátní profil na bankovnictví, nákupy, testování atd. (vše s vlastní sadou doplňků a oblíbených + odlišným nastavením). Jde o ekvivalent k
-no-remote u standarního FF.
Dreamer píše:Na co je DisableIntelligentStart? Nebude problem s aktualizaciami?
Popis všech nastavení najdeš v souboru
Redme.txt ve složce
\Other\Source. Já mám tuto volbu standardně neaktivní, ale mohla by pomoci pokud něco hrabe za běhu na profil (např. ve vlákně o TB zmíněná zálohovací utilita).
Dreamer píše:K comu je uzitocna browser.cache.disk.enable?
Zapíná to diskovou cache, kam se ukládají fragmenty načtených stránek pro pozdější rychlé zobrazení (nemusí se znovu tahat z internetu). Portable verze ji má standardně vypnutou, protože se primárně počítá s během z USB flashdisku, jež jsou zpravidla pomalé a tak to mimo zvýšeného opotřebování média vede spíše k deceleraci. Při provozu portable verze z SSD/HDD tento problém není.