Existuje moznost alebo rozsirenie, ktore by skopirovalo do schranky nazov tab-u/karty a odkaz?
Jedno rozsirenie mam v kontextovom menu tab-u/kartu, takze je mozne to tam teoreticky dostat, tab ma casto ako tooltip nazov temy a odkaz na stranku by mal byt taktiez dostupny.
Idealne by som chcel kliknut pravym tlacidlom mysi na tab, nasledne lavym tlacidlom na polozku "kopirovat nazov a odkaz" a tie by sa skopirovali do schranky v takomto formate:
- Kód: Vybrat vše
[url=https://www.zive.cz/clanky/tyden-zive-s-hostem-jak-mapycz-bojuji-s-covid-19-a-astronomove-se-starlinkem/sc-3-a-203607/default.aspx]Týden Živě s hostem: Jak Mapy.cz bojují s Covid-19 a astronomové se Starlinkem[/url]
Viem, ze konkretne na zive.cz po skopirovani nazvu sa skopiruje aj odkaz, ale tuto funkciu nemaju vsetky stranky a ked chcem skopirovat nazov clanku aj s odkazom, tak musim 2x prepnut na dany tab a spat na tab kde to kopirujem, chcel by som to zjednodusit.
Ak to nie je mozne, tak aspon skopirovat do schranky nazov a odkaz naraz, v akomkolvek formate.