nejnovější FIREFOX

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Sodrak 5. 2. 2024 16:06

Vo Firefox 122.0 (64 bit) váš príklad online rádia ide bez problémov.
Sodrak
Junior

Odeslat příspěvekod stani 5. 2. 2024 19:18

Tak doma úplně ten samý Firefox a vše funguje jak má...
stani
Junior

Odeslat příspěvekod kuki19 5. 2. 2024 21:27

tá istá verzia, you tube ide, fasov bók bez zvuku.....
kuki19
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 5. 2. 2024 22:14

FF 122.0 - rádia jedou a Facebook videa taky.

Zkus otestovat, jak se chová portable verze.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kuki19 6. 2. 2024 15:59

ale ono mi je v podstate jedno, ako sa chová portable verzia. ja potrebujem zistit, v čom je problém v tej verzii čo mám nainštalovanú. napríklad, mal som problém s chrome, lebo sa mi na javaskriptoch zobrazovala roznaká farba písma ako na pozadí. zistilo sa, že to robí jeden s pluginov. tuná som vypal všetky pluginy a blbne mi ten zvuk stále. preto sa pýtam, kde ešte môže byť problém. možno je nejaké nadstavevie vo fasobóku, o ktorom neviem, alebo sa niečo nadstavuje vo firefoxe, čo mi ušlo..... ja neviem. boli časy, že som mal nielen prehliadače prelezené krížom krážom a vedel som o nich všetko. hold, časy sa menia, preto potrebujem poradit :-)
kuki19
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 6. 2. 2024 16:09

Můžeš zkusit, jak se to chová v nouzovém režimu - ten se aktivuje přidržením klávesy Shift během spouštění Firefoxu.

Firefox_Safe_Mode.png
Firefox_Safe_Mode.png (7.78 ) Zobrazeno 2665 krát

Pokud by za tím bylo nějaké nastavení Facebooku, tak to neporadím, protože ho aktivně nepoužívám.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 6. 2. 2024 16:43

Já dnes přišel do práce, spustil Firefox a vše zase funguje normálně. Takže včerejší příčinu vůbec nevím.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod kuki19 7. 2. 2024 00:39

r34ktor píše:Můžeš zkusit, jak se to chová v nouzovém režimu - ten se aktivuje přidržením klávesy Shift během spouštění Firefoxu.

Firefox_Safe_Mode.png

Pokud by za tím bylo nějaké nastavení Facebooku, tak to neporadím, protože ho aktivně nepoužívám.

nepomohlo. :hm
kuki19
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 7. 2. 2024 14:15

Pro pořádek - máš u videí vůbec povolen zvuk (standardně se spouštějí bez něj)? Jak se chová portable verze (to je kvůli vyloučení zrady na straně Facebooku, nebo OS)?
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dreamer 7. 2. 2024 16:28

kuki19 píše:vo firefoxe mi neide na fasobóku zvuk vo videách. aj som skúsil deaktivovať všetky pluginy a rozšírenia a nepomohlo :-(

Pri vsetkych videach, mas zapnuty zvuk a hlasitost na maxime?

Nemas zvuk vypnuty na karte?

Ked si menil nastavenia about:config, tak vyskusaj vyfiltrovat slova "sound", "volume", "mute".

Este to moze byt mixer zvuku, tam je mozne znizit hlasitost len pre Firefox, tak si to pozri.

Vyskusaj inkognito rezim, ci je tam rovnaky problem, nebudes tam prihlaseny, takze ziadne nastavenie fb, ani ziadne rozsirenia, ak ich tam nemas povolene.
Dreamer
Dreamer
Junior

Odeslat příspěvekod kuki19 7. 2. 2024 17:41

ano, samozrejme mám zapnutý zvuk. skúšal som aj inkognito režim. problém je len a len na fasobóku. všade inde mi ten zvuk funguje. tento problém mám v podstate od inštalácie win, ale nazačiatku mi nešlo ani video. až ked som nainštaloval nejaký kodekový plugin, video funguje ale bez zvuku.
kuki19
Junior

Odeslat příspěvekod stani 7. 2. 2024 17:56

Takže ty jsi naistaloval Windows, do nich Firefox, a hned ten zvuk na FB nefungoval?
A co v jiných prohlížečích, zvuk funguje?
stani
Junior

Odeslat příspěvekod Dreamer 7. 2. 2024 17:57

V inkognito ti zvuk ide, alebo nie? Mas tam zakazane rozsirenia?

Co ine videa, youtube a pod., tam zvuk funguje?

Este mozno Firefox Nightly, portable verzia, nijak neovplyvni tvoje nastavenia.

https://www.mozilla.org/sk/firefox/channel/desktop/
Dreamer
Dreamer
Junior

Odeslat příspěvekod stani 24. 2. 2024 15:20

Nově, na Heuréce, když chci např. načíst další recenze výrobku, se objeví hláška "Jejda... něco se pokazilo, zkuste to prosím za chvíli."...

U ostatních prohlížečů není problém.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 24. 2. 2024 15:30

U mě bez problémů.
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka