stani píše:Reklamy ve videích na iDnes.
Mám ve Firefoxu i ve Vivaldi
uBlock Origin. Zatímco u Vivaldi jsou reklamy ve videích blokovány a video se spustí bez nich, u Firefoxu bohužel ne...
Příklad.
Porovnával jsem nastavení
uBlock Origin, mám ho totožné, přesto to u Firefoxu nefunguje. Ví někdo proč?
U mna sa video v odkaze neprehrava vobec, vsimol som si, ze pozicia je na konci videa, aj po obnoveni stranky, je tam pause tlacidlo, stlacenie nefunguje, ked to pretocim na zaciatok, prehra sa normalne a bez reklamy.
Po obnoveni stranky sa opat neprehrava, ale po otvoreni PIP okna je tam play tlacidlo, po stlaceni sa prehrava, ale bez zvuku, stlacenie mute tlacidla v okne PIP nefunguje, funguje len sipka hore, ktora zapne zvuk, prip. v hlavnom okne mute funguje.
Zaujimave je, ze v private browsing - teda inkognito rezim, kde su vypnute vsetky rozsirenia, to tiez nefunguje, ale hore je zobrazene "Reklama 1/2", ale ziadna reklama sa nezobrazuje a video sa neprehrava, po kliknuti do stredu okna sa otvori nova karta s reklamou, ale video sa neda spustit a ani pretocit. - Po urcitom case a viacerych obnoveniach stranky napis "Reklama" zmizne, ale video sa stale neprehrava, ale je mozne ho pretocit na zaciatok a vtedy sa video prehrava.
Skusal som aj ine videa a zda sa mi, ze nejaky interny blokovac reklam vo Firefox pretoci nielen reklamy, ale aj samotne video, preto je pretocene na konci a neprehrava sa, ale da sa pretocit.
Firefox 106.0.1 (64-bit), uBlock Origin, Windows 10 21H1 64-bit.
Rovnaky odkaz sa v Chrome prehra z vypnutym zvukom automaticky, bez reklamy.