nejnovější FIREFOX

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod stani 11. 10. 2023 11:27

Hmm, mě ty okénka vyskakují pořád (i když je pořád zavírám).
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 11. 10. 2023 20:07

Stav přihlašovacího okna Google se ukládá do cookie s názvem g_state. Pokud je poškozena, nebo je znemožněno její vytvoření, výzva k přihlášení se zobrazuje při každém načtení stránky.

Zkus vymazat cookies a data stránky. Pokud to nepomůže, tak nejspíše vytváření cookies nějakým nastavením, nebo doplňkem, blokuješ.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 11. 10. 2023 20:26

Tak jsem vymazal cookies a data stránky. Zakázal doplněk "I don't care about cookies", ale nepomohlo to.
Zajímavé, že na pracovním PC je úplně to samé, ale tam to nedělá.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 11. 10. 2023 20:36

A když se podáváš pomocí nástrojů pro vývojáře (F12 > Úložiště > Cookies > https://www.idnes.cz), tak tam ta cookie je, nebo ne?
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 12. 10. 2023 06:33

Je tam pouze "Pro vybraného hostitele nejsou k dispozici žádné údaje".
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 10. 2023 10:43

Pak se podívej do about:preferences#privacy, zda tam nemáš nastavenu vlastní ochranu s blokováním všech cookies.

Firefox_vlastní_nastavení_ochrany.png
Firefox_vlastní_nastavení_ochrany.png (7.91 ) Zobrazeno 5838 krát
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 12. 10. 2023 16:54

Normálně mám zapnuto "Standardní".
Když to přepnu na "Vlastní" tak tam mám toto:
privacy.jpg

Když nastavím dle tebe "Všechny cookies", nemá to žádný vliv, ty okna vyskakují pořád.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 12. 10. 2023 17:08

To moje nastavení je ukázka volby, která blokuje ukládání všech cookies (a může pak způsobovat různé problémy). S nastavením Standardní by to mělo být OK.

Pokud chceš, můžeš mi v SZ poslat kopii textu z about:support. Je možné, že to způsobuje nějaká změněná předvolba, nebo rozšíření.
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 14. 10. 2023 17:31

Tak to vyřešila kompletní reinstalace.
A jako vždy, Firefox je mnohem rychlejší než předtím. Což je odměna, za tu "námahu" s reinstalací. ;-)
stani
Junior

Odeslat příspěvekod stani 17. 10. 2023 17:04

Nějak mě nefunguje about:config > browser.tabs.drawInTitlebar...
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 17. 10. 2023 17:32

Tato předvolba byla někdy před dvěma roky odebrána a nahrazena novou (browser.tabs.inTitlebar), která má tři platné hodnoty (0 - ne (odpovídá starému browser.tabs.drawInTitlebar - false), 1 - ano (odpovídá starému browser.tabs.drawInTitlebar - true) a 2 - výchozí dle OS (na Windows je to stav 1)).
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod stani 17. 10. 2023 17:54

Hmm, zapsal jsem hodnotu "1", restartoval Firexox, a nic..
Editace: aha, "0" je zapnuto...
stani
Junior

Odeslat příspěvekod stani 2. 12. 2023 05:08

Tohle v novém FF nějak nefunguje: about:config > browser.download.improvements_to_download_panel > false.
stani
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 2. 12. 2023 10:59

Od Firefoxu 102 existuje nová předvolba browser.download.start_downloads_in_tmp_dir, která určuje, kam se stahují soubory, které budou následně otevřeny. Pokud je její hodnota true, jsou ukládány do TEMPu.
Knowledge is power
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mirha 2. 12. 2023 13:44

Od ver. 120 mě nefunguje "browser.display.focus_ring_on_anything". Je to vlastnost nebo chyby u mě?
mirha
mirha
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka