YouTube - nefunguje prekladač titulkov??

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kosican1987 10. 12. 2022 12:54

Ahojte.
Ako včera, tak aj dnes som si chcel pozrieť nejaké zahraničné videá na YouTube, pri ktorých je možnosť zapnúť titulky, a tie titulky následne dať preložiť "automatickým prekladom", ako sa to dá na YouTube robiť už niekoľko rokov.
Ale akosi mi to už nefunguje... Mám nainštalované tri webové prehliadače, ani cez jeden z nich to nefunguje. Síce si môžem zvoliť preklad titulkov to slovenčiny/češtinky/gréčtiny (proste akéhokoľvek jazyka), ale keď tak urobím, ŽIADNE titulky mi neukáže.

Robí to tak aj vám? Zmenil YouTube nejaké svoje "free" služby?
Ďakujem za reakcie...
kosican1987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod haens 10. 12. 2022 18:07

chrome (OS Win10) - no problem, jak premium, tak i free po odhlášení (eng --> cz)
Samsung S23
haens
Junior

Odeslat příspěvekod kosican1987 10. 12. 2022 21:08

haens : To je divné, veľmi divné... Skúsil som cez Operu, Firefox, Chrome, Microsoft Edge....... Zapnem na youtube videu (akomkoľvek anglickom, skúšal som len tie, ale hádam predsa nebudú rozdiely v tom, či je anglické alebo nemecké, preboha...), dám titulky (zapnú sa anglické), ale keď ich dám preložiť, ZMIZNÚ..... Tiež mám windows 10......
A je jedno, či som prihlásený, alebo odhlásený z YT účtu.....
Absolútne nerozumiem, v čom môže byť chyba. Nikdy mi to nerobilo, začalo to včera.... A pritom som včera ani predvčerom absolútne nič nové nenainštaloval...Naposledy som niečo do PC inštaloval pred pár týždňami....
kosican1987
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Trident_One 11. 12. 2022 16:42

Google nám jen chce na příkladě YT předvést, jak je užitečný a že bychom měli za vše platit, protože prachy za půlminutovou reklamu každých deset vteřin už mu nestačí.
Mezipřeklady nefungují od soboty 10.12.
Trident_One
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod haens 11. 12. 2022 17:25

Mně překlad funguje normálně, ale zřejmě jen z titulků, které jsou přibaleny k videu - nejsou dělané automaticky. Ale já tuhle funkci nikdy nepoužíval, tak nevím, jestli šlo v minulosti dělat překlad z "automatická angličtina" do CZ/xyz.
Samsung S23
haens
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 11. 12. 2022 20:45

Na Firefoxu 107 mi funguje překlad bez problémů včetně automaticky vytvořených titulků. Dejte odkaz na nějaké video, kde vám to nejde.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jAY 12. 12. 2022 10:32

Mně automatický překlad naskočil asi po půl minutě od zapnutí. Už sem si taky říkal jestli funguje.
Každá vyspělejší technologie je k nerozeznání od magie.
jAY
Junior

Odeslat příspěvekod r34ktor 13. 12. 2022 11:18

Od včerejška se problém se zobrazováním přeložených titulků objevuje i u mě. Podle diskusí na Redditu to vypadá na problém na straně YT. Je třeba počkat, až to opraví.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod haens 14. 12. 2022 08:49

mně překlady jedou furt, dokonce mi teď jede i překlad z automaticky udělaných eng titulků, což předtím nejelo :-D
Samsung S23
haens
Junior