Firefox přestal scrollovat / reagovat na kolečko myši

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Drazer 16. 2. 2023 17:27

Firefox mi dnes přestal reagovat na kolečko myši a nescrolluje stránky. Když zmáčnu Ctrl a pohybuju kolečkem, tak zvětšuje a zmenšuje stránku, jak má. Scrolluje i když si rozkliknu "Seznam všech panelů", ale jinak ne. Přeinstaloval jsem FF, ručně smazal složky v Users / profil a stále nefunguje.

Před pár měsíci po nějaké aktualizaci FF přestal korektně načítat např. Youtube - trvalo mu to i minutu. Ostatní prohlížeče jeli normálně. Postupně se to jaksi zlepšilo a včera jsem nechal proběhnout nějakou další aktualizaci a dnes nejde scrollovat. Nevím jestli je to chyba FF nebo někde u mě.
Používám i jiné prohlížeče ty fungují jak mají.

OS W10

Dík
Drazer
Junior

Odeslat příspěvekod milsimr 16. 2. 2023 18:14

Chyba FF to určitě není, na žádných z mých 5 fyzických počítačů a více jak 4 VM problém není.
Administrátor fóra Živě.cz.
milsimr
Administrátor

Odeslat příspěvekod r34ktor 16. 2. 2023 22:30

Nepoužíváš XMBC? Pokud ano, tak je to tím.
Knowledge is power
Greinerův poznatek o zhroucení: Důvod, proč se počítač zhroutil, je vždy za hranicí tvých znalostí.
r34ktor
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Drazer 17. 2. 2023 13:19

2r34ktor: Ano, je to tím. Díky.

XMBC používám neb neumím jinak zakázat bočnímu tlačítku myši aby mě stále vyhazovalo ze stránek a pod. (asi funguje jako Backspane nebo co) neb na něm mám nastaven mikrofon na PushtoTalk, kdy při práci z domu dost hlasem komunikuju.

Dík, zas můžu v klidu fungovat ... :)

Vyřešeno
Drazer
Junior