Vyřešeno, z nějakého neznámého důvodu jsem měl v seznamech fitrů tuhle věc
*##+js(addEventListener-defuser.js, /^(scroll)$/)
na všech stránkách!!!
Ten filtr jsem tam dal kvůli nějaké zprasené stránce, co agresivně ukazovala dialog na cookie kromě obvyklého znásilňování body overflow:hidden ještě znemožňovala scrollování(kolečkem nešlo, přes posuvník ano) právě odposloucháváním eventu onScroll
...a nedopatřením jsem u toho filtru nahradil doménu za * ...vůbec nevím proč
Konzoli během loadingu stránky jsem sledoval a viděl tam jen warningy. Až logger blokátoru jsem viděl že je načtený scriptlet pro ten scroll event
Zkusil jsem vypnout blokátor, a žádná změna kromě toho , že to začlo buzerovat s cookies přes 2 wordpress-pluginy a nějakýma cibulkovýma vendorlisty.json a znásilnilo to styl stránky přes BODY overflow:hidden
Mimochodem, v konzoli mám tyhle warningy, které mě znepokojují. Zvláštní je že v starší verzi prohlížeče nejsou:
v konzoli mám (pro přehlednost jsem kopíroval jen hlášky a né zdroj
- Kód: Vybrat vše
10x Added non-passive event listener to a scroll-blocking <some> event. Consider marking event handler as 'passive' to make the page more responsive. See <URL>
[Violation] 'load' handler took 666ms
Violation] Forced reflow while executing JavaScript took 567ms
[Violation] 'requestAnimationFrame' handler took 164ms (<tdSmartSidebar.js?ver=1708541480:1 [Violation] 'requestAnimationFrame' handler took 164ms)
settimeout took ... (tagdiv_theme.min.js?ver=12.6.4:13 [Violation] 'setTimeout' handler took 202ms)
[Violation] 'setTimeout' handler took 52ms