Pouzivam TB roky a vzdy som mal 1 taskbar ikonu, mal som 32-bit verziu, kvoli chybe som nainstaloval beta verziu 64-bit.
Zostali mi moje nastavenia, profily, aj ucty, ale ThunderbirdPortable.exe mi otvaral program, spravne, ale otvoril dalsiu taskbar ikonu "beta", ta prvou sa nedalo minimalizovat, s druhou neslo spustit program, ked som spustil, tak sa otvorila predvolena verzia, bez mojich profilov.
Toto som vyriesil zlozito, na PortableApps mi poradili, ze musim nainstalovat ich aplikaciu a z nej vytvorit specialnu ikonu pre taskbar, ze inak to nejde, to som spravil, nasledne som odinstaloval TB z PortableApps priecinka, zmenil som cestu k povodnej instalacii pre specialnu ikonu a uz to funguje ako jedina ikona, da sa nou zapnut TB, aj minimalizovat.
Zostal ale problem, ked kliknem pravym tlacidlom na taskbar ikonu a polozky "Write new message" alebo "Open address book", tak sa otvori predvolena verzia, bez mojich profilov a adries, toto sa dialo aj ked som mal TB v priecinku PortableApps, takze zmena cesty to nesposobila.
Je mozne nieco v TB zmenit, presunut priecinok, upravit nejaky ini subor, aby tieto 2 polozky fungovali?