Moderátor: Moderátoři Živě.cz
cache píše:obecnu asi nikde. kazda stranka ma inu navstevnost a celkova statistika je nerealna.. u mna osobne tesne vyhrava firefox v statistikach:
bigdoc píše:A kde to je u tebe osobně? Na zahrádce nebo na nějaké stránce? Že bys ji třeba uvedl? /quote]
Jo bude to zajimavy, ale stejne budu radsi kdyz bude mit IE vetsi podil, protoze pak se nebudou utocnici pokouset "prokousat" ochranou Firefoxe. Sam mam FF 1.0.2 a Thunderbird.colos píše:Používám FF ale jsem zvědav na IE 7I/quote]
Mobil-man píše:colos píše:Používám FF ale jsem zvědav na IE 7I/quote]Jo bude to zajimavy, ale stejne budu radsi kdyz bude mit IE vetsi podil, protoze pak se nebudou utocnici pokouset "prokousat" ochranou Firefoxe. Sam mam FF 1.0.2 a Thunderbird.
colos píše:Používám FF ale jsem zvědav na IE 7I/quote]
peta303 píše:jj, Opera. FF je pro uživatele zvyklé na IE, kterým nesedí Opera (čímž FF nijak nesnižuju, sám ho dávám lidem, kteří se tvrdošíjně bránili změnám, místo IE - mimochodem mi od té doby ubylo spousta práce - ale Opera je přeci jen lepší). Co se týče statistik, myslím, že Opera je ještě schována pod částí podílu IE...s/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků