Moderátor: Moderátoři Živě.cz
JM píše:gib+gabelhirsch+ostatní FF>
Je jasné, že každý soft má své mouchy. Ale tohle je fórum o Opeře. Proč sem pokaždé vtrhne nějaký firefoxák a začne tu propagovat tu svou ohnivou myš?v/quote]
Davpe píše:[quote="Sešívaný"oVyplňování hesla lze v Opeře řešit celkově čtyřmi způsoby: 1.gestem myší, 2. klávesovou zkratkou, 3. kliknutím na ikonku, 4. hlasovým příkazem. To se mi na Opeře líbí, ta variabilita. Každý si vybere způsob, který mu nejvíc vyhovuje.e/quote]ve FF je to jeden způsob:prijdes a mas tam vyplneny uziv jmeno a heslo.pokud jich mas vic tak ti nabidne ktere.nac vice zpusobu kdyz staci jeden kterej je nej....b]a o tom FF je[/b].Opera ti nabizi miliony zpusobu a musis furt na neco cvakat aby sis vybral ktery chces...to zdrzuje
po me O furt neco chtela.poprve jsem ji spustil a dialog s otazkou,podruhe jsem spustil..dalsi otazka....radsi uz jsem ji znovu nespoustel a zkusil surfovat.po odstraneni prebytecnych polozek jsem klikl mysi na odkaz a....hadejte co.DALSI OKNO S OTAZKOU!radsi jsem O odinstaloval a uklidnil jsem se spustenim FFHoward píše:Precetl sis po sobe, jaky si napsal nesmysl? Ze musis furt na neco cvakat, aby sis vybral, ktery zpusob chces?????? Ja nemusim furt na neco cvakat...zpusob nevybiram tak, ze furt na neco cvakam, proste provedu pozadovanou akci mym oblibenym zpusobem, na ktery jsem zvyklej.
Vzdyt ty nemusis pouzivat pokazdy jiny zpusob, kazdy uzivatel si oblibi jeden zpusob a ten pouziva, tak ja nechapu, co ti vadi.
Mimochodem, to,ze by nekde bylo neco samo vyplnene, aniz bych chtel, to by mi hodne vadilo. UZ treba proto, ze by se mi nekdo mohl dostat napr. do mejlovy schranky. Proste kdyz se nacte formular, tak ma bejt prazdnej a teprve az kdyz chci, tak v nem ma neco byt.
Ano ale neotravujou me pri prvnim spusteni FF apod.otravuji me, az si na FF zvyknu a az zasurfuju na nejaky stranky.A u tech dialogu nebylo zrusit ho, aby se neobjevovaly, protoze to byly dialogy, ktere se objevuji pri prvnim spusteni O.Ale jsou zbytecny..s takovymi vecmi by si O mohla poradit samaHoward píše:No ale ty nechces slyset reseni, vid?
Zrusit startup dialog, to je zrejme moc prace - pri prvnim spusteni kliknout, aby se uz nikdy neobjevil. Podobny veci jsou ve FF taky.
To, ze mas treba radeji jednodussi prohlizec, to akceptuji, ale zatracovat Operu takovymy nesmyslnymy argumenty, to je prinejmensim ignorantstvi.
prebytecna menu a zmensil panely abych vubec mel nejaky misto na surfovani.A kliknul jsem prostrednim tlacitkem mysi a O chtela vedet co ma delat.to se neumi rozhodnout sama?ja mam rad programy, ktere proste si zvoli samy co budou delat a pokud se mi to nelibi tak to v nastaveni zmenim.A jeste se mi pri startu O objevilo okno.Nez jsem to precet, prelozil, a rozhodnul jsem se co zvolit zabralo mi to tolik, co zabere spouteni FF za mesic (OK ted kecam ale proste mi to vadi), pri druhem spusteni O to same..Jaky prebytecny polozky si odstranil? Na jaky odkaz si mysi kliknul? Jaky okno s otazkou? Uff.
ano pouzival.po tech trech oknech jsem ji odinstaloval...podle tech oken jsem totiz predpokladal ze me s nimi O bude otravovat porad a nechci zjistovat jestli jsem mel pravdu.Vzdyt podle toho, cos napsal, to vypada, zes to nainstaloval, pouzival 5 minut, jednoduche dialogy te naprosto vyvedly z miry...to je lamerstvi...a bez jakekoliv snahy si to radsi zahodil.
Gappa píše:Opera je pro lidi, co vše dělají rádi "po svém"v/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků