Opera 8 Final

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Davpe 23. 4. 2005 11:40

Gappa píše:FF bez extensions je jenom o něco málo lepší, než IE. /quote]Nemate pravdu.V IE neni temer zadna bezpecnost...od doby co pouzivam FF se AD-aware nudi...nepotrebuji uz ho...kdyz jsem jel na IE naslo to kolem 120 spywaru temer kazdy den...s FF nenajde nic...cim to asi bude :?:

jednotlivý extensions se mezi sebou řežou, přestávaj fungovat a nezbejvá, než smazat celej profil a jet na novo. /quote]tohle mi extension nikdy neudelali a to jich mam 30!Tohleto dela jedine rozsireni a to Tabbrowser extension ktere za zadou cenu NEPOZIVAT! a ODINSTALOVAT!

To samý Thunderbird - celež žhavej sem přešel z Maxthonu a OE na FF a TB. Z počátečního nadšení mi toho moc nezbylo, než práce navíc.
r/quote]S TB jsem nikdy nemel nic jineho nez uzitek...

Že FF je sice zajímavá alternativa, ale pouze pro lidi, který o existenci jinýho prohlížeče nikdy neslyšeli.
Opera je pro lidi, co vše dělají rádi "po svém" d/quote]ja slysel o jinych prohlizecich, zkousel jsem je a presto jsem zustal u FF

Pro zatím trpím s FF, protože už sem obětoval ten čas a udělal z ní použitelnej browserj/quote]
Doporucuji pravidelnou zalohu s programem Mozilla Backup

BTW:Maxthon je proste IE s dalsimi blbostmi navic...
Davpe
Junior

Odeslat příspěvekod bloomis 24. 4. 2005 10:34

Ja mam zas problem so zobrazovanim v titulku hlavneho okna, je tam stale "Opera Beta", aj ked som ju preplacol Operou finalnou..
Mozno to nie je najlepsi sposob instalacie, ale aj tak..
bloomis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Howard 26. 4. 2005 08:48

To mi v praci dela taky, je tam porad Opera Beta, ackoliv je to jiz final verze. Doma je to v poradku. A to jsem mel na obou kompech tu samou beta verzi a preplacaval jsem ji tou samou finalni verzi. Nevim, co je spatne a je mi to jedno.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod zdesmy 26. 4. 2005 10:04

Tady se skoro nic nedovím, ale zato se dobře pobavím. :D
zdesmy
Junior

Odeslat příspěvekod bloomis 26. 4. 2005 18:35

Mne to robi aj doma, aj v praci, a tiez som mal rovnaku betu a aj final.
A tiez sa tu skoro nic nedozviem :)
bloomis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 27. 4. 2005 14:11

fórum na zive.cz nebylo nikdy o tom "něco se dozvědět"...ale je to supr místo, kde se může vyblbnout spousta pupínkáčů s přeskakujícím hlasem... :)
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod jezevec 28. 4. 2005 20:27

By me zajilo, proc mam v Opere stranky Zive.cz takovy divoky. Proti Mobilmanii je pismo mensi, tucnejsi a hlavne podtrzeni odkazu byt jeste o neco vys, tak je to dokonale preskrtly...
jezevec
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod krizko 29. 4. 2005 17:41

Aj kebyze ma Opera podiel na trhu 0,00000001% a ja som jediny kto tento prehliadac pouziva, aj tak mi to je ganz egal. Pretoze Opera je uuuuuuuuuuuuuuuuuplne bozi browser, vyhovuje mi po kazdej stranke. Rychlost, bezpecnost, prisposobivost a funkcie ako mouse gestures, wand, RSS, tabs etc. su pre mna tym rozhodujucim kriteriom. FF nie je zly prehliadac, naopak je velmi fajn, ale nie je to nic pre mna. O IE naozaj nema vyznam hovorit. A uprimne povedane dufam, ze podiel Opery zostane taky aky je....Aspon sa nestane tercom vselijakych pokusov a nebudem musiet stahovat furt nejake zaplaty alebo updaty (co sa pri FF uz deje). Viva Opera :-)
Říkám vám po dobrym: neserte mě, soudruzi!
krizko
Junior

Odeslat příspěvekod bloomis 29. 4. 2005 22:34

amen
bloomis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mylan 30. 4. 2005 01:24

krizko píše:Aj kebyze ma Opera podiel na trhu 0,00000001% a ja som jediny kto tento prehliadac pouziva, aj tak mi to je ganz egal. Pretoze Opera je uuuuuuuuuuuuuuuuuplne bozi browser, vyhovuje mi po kazdej stranke. Rychlost, bezpecnost, prisposobivost a funkcie ako mouse gestures, wand, RSS, tabs etc. su pre mna tym rozhodujucim kriteriom. FF nie je zly prehliadac, naopak je velmi fajn, ale nie je to nic pre mna. O IE naozaj nema vyznam hovorit. A uprimne povedane dufam, ze podiel Opery zostane taky aky je....Aspon sa nestane tercom vselijakych pokusov a nebudem musiet stahovat furt nejake zaplaty alebo updaty (co sa pri FF uz deje). Viva Opera :-)

S väčšinou plne súhlasím. Používal som operu asi rok dozadu, potom som prešiel na Firefox. Firefox mi však začal pred mesiacom padat. Nechcelo sa mi rozlúčit s pár rozšíreniami. No odkedy som našiel webdevelper toolbat ak pre operu a upravil si ju, tak na ňu nedám dopustit. Je naozaj skvelá!!!
mylan
Junior

Odeslat příspěvekod bloomis 30. 4. 2005 20:06

Prisiel som na to ze v subore OperaDef6.ini je mozne zmenit text v titiulku okna, ja som si tam dal "Opera 8- simply the best" :))
bloomis
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod droopy 1. 5. 2005 08:45

Opera je napriklad:

tabs, mouse gestures, zoom, fit to window width, user mode css, show/cached/no images

find in page search cez klavesu '.' (hnusne navykove, uz to skusam aj v exceli apod :)

F12 - menu na zapnutie/vypnutie: GIF animacia, sound on web, Java, plug-ins (vypne Flash reklamy), JavaScript (vypne blokovanie praveho tlacitka mysi), cookies, referrer, proxy, pop-ups, ...

a pokracujeme...: integrovana rss, mail, irc klient, download manager s quick download, historia zatvorenych okien a ich obnovenie, notes (poznamky ku stranke), google search vedla address baru, dizajn plne konfigurovatelny, skinovatelny, ...

no ale hlavne su tu SESSIONS. proste hoc kedy zatvorite browser a ked ho znova otvorite.... bum vsetky taby zo strankami ktore ste pozerali naposledy

A to su len veci ktore vsetky pouzivam. Este je urcite kopec dalsich. Okrem toho search cez bodku som kompletne zavisly na mouse gestures, sessions, quick download, notes, zoom.

Opera RULEZ!
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod Davpe 1. 5. 2005 09:17

droopy píše:Opera je napriklad:
zkousel si vubec FF?temer vse, co tu rikas ve FF je nebo se to do nej da dat pomoci rozsireni....k cemu mi bude v Opere IRC klient :roll:
Davpe
Junior

Odeslat příspěvekod droopy 1. 5. 2005 09:25

Davpe píše:zkousel si vubec FF?temer vse, co tu rikas ve FF je nebo se to do nej da dat pomoci rozsireni....k cemu mi bude v Opere IRC klient :roll:

Dolezite v tvojom prispevku je slovo temer ale hlavne spojenie se to do nej da dat pomoci rozsireni
Proste nemam chut hladat rozsirenia, v kuse sledovat ci nevysli nejake opravy pre tie rozsirenia, pripadne hladat nejake lepsie verzie toho isteho rozsirenia... je to vela premarneneho casu ked je tu ideal v podobe Opery :-B
Naposledy upravil droopy dne 1. 5. 2005 09:28, celkově upraveno 1
droopy
Junior

Odeslat příspěvekod Howard 1. 5. 2005 09:25

No to je asi tak stejne, jako kdyz se zeptam, proc je ve Wordu takova spousta funkci, ktery nikdy nepouziju. Ale to neznamena, ze budu pouzivat WordPad a budu ho vybavovat pluginama, aby to umelo pouze presne to, co ja potrebuju. Stale nechapu, proc nekomu vadi, kdyz naky soft obsahuje funkce, ktere nepouziva. Nerekl bych, kdyby instalator mel o 50 mega vic, ale on nema, ba naopak. To by takhle nemohl pouzivat nic.
Ja si treba rad napr. prectu knihu o Wordu a seznamim se s funkcema, ktere neznam, to same s operou, stale jeste nachazim funkce a moznosti, ktere jsem neznal a ktere jsou vyborne.
Have you tried to turn it off and on again?
Windows je ... nikoliv Windows jsou (Windows is ...)
Howard
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka