Doporucuji pravidelnou zalohu s programem Mozilla BackupGappa píše:FF bez extensions je jenom o něco málo lepší, než IE. /quote]Nemate pravdu.V IE neni temer zadna bezpecnost...od doby co pouzivam FF se AD-aware nudi...nepotrebuji uz ho...kdyz jsem jel na IE naslo to kolem 120 spywaru temer kazdy den...s FF nenajde nic...cim to asi budejednotlivý extensions se mezi sebou řežou, přestávaj fungovat a nezbejvá, než smazat celej profil a jet na novo. /quote]tohle mi extension nikdy neudelali a to jich mam 30!Tohleto dela jedine rozsireni a to Tabbrowser extension ktere za zadou cenu NEPOZIVAT! a ODINSTALOVAT!To samý Thunderbird - celež žhavej sem přešel z Maxthonu a OE na FF a TB. Z počátečního nadšení mi toho moc nezbylo, než práce navíc.
r/quote]S TB jsem nikdy nemel nic jineho nez uzitek...Že FF je sice zajímavá alternativa, ale pouze pro lidi, který o existenci jinýho prohlížeče nikdy neslyšeli.
Opera je pro lidi, co vše dělají rádi "po svém" d/quote]ja slysel o jinych prohlizecich, zkousel jsem je a presto jsem zustal u FFPro zatím trpím s FF, protože už sem obětoval ten čas a udělal z ní použitelnej browserj/quote]
BTW:Maxthon je proste IE s dalsimi blbostmi navic...