cache píše:eqixat: to hadam nemyslis vazne, ved IE je znamy tym, ze vdaka svojim "featuram" je to najderavejsi prehliadac aky sa da pouzit..
presne tak, asi ses posledni clovek, ktery veri IE

Moderátor: Moderátoři Živě.cz
cache píše:eqixat: to hadam nemyslis vazne, ved IE je znamy tym, ze vdaka svojim "featuram" je to najderavejsi prehliadac aky sa da pouzit..
panet píše:Ano, pouzivam, da se rict vyhradne v praci i doma.
Naprosta spokojenost, pokud se trosku doladi k obrazu uzivatele.
Ano, je to na jadre IE, ale ovladanim a uzitim to neni IE.
Hodne jsem si oblibil "pretazeni odkazu --> spusteni nove zalozky, oznaceni textu a posle mi to slovo do JYXA (i jinam) v nove zalozce a oznaceni URL v textu (tedy neni to odkaz) a otevreni v nove zalozce teto adresy.
Vskutku?jirka44 píše:Není to jen skin. Je to nadstavba a jsem s ní nad míru spokojený. Mohu jenom doporučit. Na rozdíl od FF, kde musíte pracně vymýšlet a zkoušet co všechno ještě doinstalovat, aby to umělo to co chcete, (což někteří považují za přednost) tady to okamžitě po instalaci umí přesně všechno to co chcete. Samozřejmě i češtinu.
Mobil-man píše:ehm... nema maxthon taky panely?
Akorat si koledujete o flame, protoze chtit nazor na ten prohlizec... mel jsi napsat " Uzivatele maxthonu, napiste svuj nazor" ... jinak ti sem budou patlat vsichni a presvedcovat te, ze jsi pako, ze nepouzivas to, co oni
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků