FF zobrazuje hlouposti na www .sezmam.

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod vlasta 15. 5. 2006 20:49

FF Na www seznam, při přepnutí na zprávy, ve spodní části zobrazuje jakési barevné pozadí a překrývá txt, u krátkých zpráv a sumáři minulého dne. Trvá to již asi půl roku. Od včerejška, překrývá barevný sajrajt i txt v diskuzi při článcích. Co s tím? IE funguje normálně.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 15. 5. 2006 21:08

Jakou verzi FF pouzivas? Mas nainstalovane nejake pluginy? Pokud ano, ktere?
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 15. 5. 2006 21:23

Poslední myslím 1.5.0.3 . Pluginy ano Adblockplus , TabMixPlus, FlashGot.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 15. 5. 2006 22:10

Reinstal holého FF (tzn. uplne bez pluginu) jsi zkousel? A nevsiml sis, kdy ty potize zacaly (treba po instalaci nejakeho pluginu)? A dela to jenom u Seznamu? A jsou vsechny ty pluginy kompatibilni s FF 1.5.x (tj. mas je aktualizovane)? Ja mel treba potize s Adblockem, tak jsem ho nahradil FlashBlockem...
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 15. 5. 2006 22:28

Dík. Dělá to jen u Seznamu. ten AdBlock zkusím . Ale až zítra. Díky za radu.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 5. 2006 08:21

Jo ještě něco. Začalo to ale dělat z neděle na pondělí a nic jsem v compu neupravoval ani neinstaloval.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 5. 2006 20:28

AdBlock to nedělá . Zakázal jsem ho a je to stejné.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 16. 5. 2006 20:47

al.ish píše:Reinstal holého FF (tzn. uplne bez pluginu) jsi zkousel? A nevsiml sis, kdy ty potize zacaly (treba po instalaci nejakeho pluginu)? A dela to jenom u Seznamu? A jsou vsechny ty pluginy kompatibilni s FF 1.5.x (tj. mas je aktualizovane)? Ja mel treba potize s Adblockem, tak jsem ho nahradil FlashBlockem..../quote]

a proč hned reinstal? stačí snad zpustit FF v safemode, ne? Reinstal je u FF absolutně k ničemu.
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 5. 2006 21:09

Safe mode? Kde hu spustím?
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 16. 5. 2006 21:13

http://www.mozilla.sk/firefox/firefox-5 ... -ako/2/#o4
Alebo by mal byť aj ponuke Štart > Programy > Mozilla Firefox > Mozilla Firefox (Safe Mode).
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 5. 2006 21:17

Dík. V safe mode , to dělá také.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 16. 5. 2006 21:20

AndrewJ píše:
al.ish píše:Reinstal holého FF (tzn. uplne bez pluginu) jsi zkousel? A nevsiml sis, kdy ty potize zacaly (treba po instalaci nejakeho pluginu)? A dela to jenom u Seznamu? A jsou vsechny ty pluginy kompatibilni s FF 1.5.x (tj. mas je aktualizovane)? Ja mel treba potize s Adblockem, tak jsem ho nahradil FlashBlockem..../quote]

a proč hned reinstal? stačí snad zpustit FF v safemode, ne? Reinstal je u FF absolutně k ničemu.
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod AndrewJ 16. 5. 2006 21:21

co je to safe mode

www.czilla.cz píše:Safe mode najdete buď jako ikonku v nabídce Start > Programy > Mozilla Firefox, nebo jej spustíte tak, že se v příkazové řádce přepnete do adresáře, kde máte Firefox nainstalován, a napíšete firefox -safe-mode. Nezapomeňte všechna okna Firefoxu před spouštěním v nouzovém režimu zavřít.o/quote]

al.ish píše:Jinak bych nerekl, ze reinstall je uplne k nicemu. Taky se mi jednou podarilo FF celkem rozhodit diky instalci velkeho mnozstvi ruznych pluginu, ale po jejich odstraneni a reinstalu fungoval FF zase jak mel... Za zkousku nic nedas

v takových případech poslouží nový profil a opět se obejdu bez reinstallu
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlasta 16. 5. 2006 21:50

V safe modu to dělá. Teď jsem zkoušel nový profil, V novém profilu to nedělá. Ale nechce se mi celý Fox , znovu přizpůsobovat . Co s tím? :roll:
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 16. 5. 2006 22:02

Bojím se, že pokud to dělá v safe modu, tak budeš muset použít ten nový profil. Povedlo e ti jej něčím poškodit. Jinak, pr tyhle příležitosti je mít dobré po ruce zálohu. pro kterou slouží nejlépe asi prográmek MozBackup

záložky se od verze 1.5 zálohují samy automaticky, takže by neměl být problém je z poškozeného profilu vyexportovat.

Kde jsou uloženy záložky a nastavení?
AndrewJ
VIP uživatel

Další stránka