Moderátor: Moderátoři Živě.cz
al.ish píše:Reinstal holého FF (tzn. uplne bez pluginu) jsi zkousel? A nevsiml sis, kdy ty potize zacaly (treba po instalaci nejakeho pluginu)? A dela to jenom u Seznamu? A jsou vsechny ty pluginy kompatibilni s FF 1.5.x (tj. mas je aktualizovane)? Ja mel treba potize s Adblockem, tak jsem ho nahradil FlashBlockem..../quote]
AndrewJ píše:al.ish píše:Reinstal holého FF (tzn. uplne bez pluginu) jsi zkousel? A nevsiml sis, kdy ty potize zacaly (treba po instalaci nejakeho pluginu)? A dela to jenom u Seznamu? A jsou vsechny ty pluginy kompatibilni s FF 1.5.x (tj. mas je aktualizovane)? Ja mel treba potize s Adblockem, tak jsem ho nahradil FlashBlockem..../quote]
a proč hned reinstal? stačí snad zpustit FF v safemode, ne? Reinstal je u FF absolutně k ničemu.
- al.ish
- Mírně pokročilý
www.czilla.cz píše:Safe mode najdete buď jako ikonku v nabídce Start > Programy > Mozilla Firefox, nebo jej spustíte tak, že se v příkazové řádce přepnete do adresáře, kde máte Firefox nainstalován, a napíšete firefox -safe-mode. Nezapomeňte všechna okna Firefoxu před spouštěním v nouzovém režimu zavřít.o/quote]al.ish píše:Jinak bych nerekl, ze reinstall je uplne k nicemu. Taky se mi jednou podarilo FF celkem rozhodit diky instalci velkeho mnozstvi ruznych pluginu, ale po jejich odstraneni a reinstalu fungoval FF zase jak mel... Za zkousku nic nedas
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků