FF zobrazuje hlouposti na www .sezmam.

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod vlasta 20. 5. 2006 09:04

Pro SlovakSoft.: Díky. Použil jsem tvůj odkaz na ImageBot ale nainstaloval se v anglické verzi. Je ho možno nainstalovat na Český FF ve Slovenštině? Pro vložení obrázku jsem použil přímo odkaz na www, stránky Photobucket. Imagebot spravuje přímu soubory na www? Díky za odpověď.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 20. 5. 2006 10:51

ImageBot uľahčuje prácu s obrázkami, ktoré si ukladáš na tie dva podporované servery.
Rozšírenia všeobecne sa spustia v takom jazyku, v akom je Firefox. Ak taký jazyk rozšírenie neobsahuje, spustí sa po anglicky. To znamená, že musíš hľadať, či je ImageBot preložený do češtiny (predpokladám, že máš český Firefox). Takže sa obráť na CZilla. Zatiaľ tam do češtiny lokalizovaný ImageBot nie je, ale možno už niekto na ňom pracuje.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 20. 5. 2006 10:57

Pokiaľ ide o tvoj problém, vidím že si už skúšal možné aj nemožné. Chcelo by to systematickú diagnostiku. Postup nájdeš tu:
http://www.mozilla.sk/firefox/standardn ... -firefoxu/
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod al.ish 20. 5. 2006 11:26

A mozna by taky nebylo spatne poptat se rovnou u zdroje - helpdesk@seznam.cz
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 20. 5. 2006 14:02

Pro Al. ish.: Jak jsem uvedl. na PC s win 2000 je to v pořádku. Nemáš zkušenosti s Operou, má panely?
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 20. 5. 2006 14:43

No co ja vim, tak s panely prisla prvni prave Opera... a nazory na ni si muzes vyhledat v jinych forech - viz.. http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=4100&highlight=opera

Jinak bych to patrani po pricinach tveho problemu nevzdaval, zkus ten helpdesk Seznamu nebo oficialni fora FF - celkem by me to i zajimalo :wink:
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 20. 5. 2006 15:03

Nechceš urobiť tú diagnostiku? Pre začiatok by ma zaujímalo, či nepomôže také banálne riešenie ako je vymazanie vyrovnávacej pamäte (cache) - 2. krok.
Nasvedčuje tomu to, čo si uviedol - vytvoril si nový profil a nerobilo to, ale po čase sa to vrátilo.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 20. 5. 2006 15:05

Na Czilla jsem byl, ale je tam stejný přístup, jako Mrkvosoftu. Arogance, rady typu , Přeinstalujte si počítač a pod. :-/
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 20. 5. 2006 15:07

To ja viem, že si tam bol. To som ťa nasmeroval len ohľadom českého ImageBot. Že ak ho chceš po česky, musíš sa obrátiť tam.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 20. 5. 2006 15:19

Vymazal jsem paměť a je to stejné. Zkusím ještě pokračovat podle rad v diagnostice, ale později. Teď už se tomu nemohu věnovat. Zatím díky.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod vlasta 20. 5. 2006 16:42

Co když portál seznam, stránky Novinky a dizkuze , nejsou korektně udělány? Nemůže to být tato závada? :idea:
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 20. 5. 2006 17:20

pravděpodobně ne, protože FF používá mnoho uživatelů a zatím jsem nepostřehl nějaké zvýšené množství obdobných stížností
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 20. 5. 2006 17:45

Tá stránka JE zle napísaná (rozumej nespĺňa štandardy W3C), ale to neznamená že ostatným sa zobrazuje tiež tak nemožne. Z nejakého dôvodu sa tebe zobrazuje iný podklad než má (podľa súboru .css).

Od veci: Firefox má skratku Fx.
SlovakSoft
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka