Jaky Miranda Pack?

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod neonn 28. 8. 2006 13:06

Zatim pouzivam QIP, ale nejak me zacina stvat :)... proste bych chtel neco vic. Obycejnou Mirandu zas nechci, skoro nic to neumi. Tak jaky Miranda pack si mam vybrat? Na netu jich je hafo, ale je to takove zmatene. Nenasel jsem zadnou databazi packu nebo neco podobneho...

Chtel bych, aby to fungovalo jako ICQ (s moznostmi QIPu jsem celkem spokojeny)... takze nepotrebuju zadny TV program, radia apod :). Pocasi by se mozna hodilo... driv jsem to mel ve Firefoxu.
Proste... at to pekne vypada, je to prakticke a funkcni. Nemam rad preplacane slataniny. Muzete mi poradit nejaky dobry pack?

Jestli se to resilo, tak sorry... vsude jsem nasel jenom ALLinONE reseni, ktere nevyuziju.
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod Suving 28. 8. 2006 13:33

Tak to ti musim poradit tuto JOeho MIrandu, ja ji pouzivam a je stabilni...o to hlavnejde, a take pekne vypada,
http://www.miranda.cz/forum/viewtopic.php?t=1310
Suving
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 28. 8. 2006 15:52

a proc si klienta nevytunis sam dle tvych presnych predstav ???? :roll: za hodinku to mas hotovy i se skinem, pluginama, splashsreenem a vsema serepetickama co tam sou... je jasny, ze zakladni miranda skoro nic neumi, kazdej si tam prave da co potrebuje a vyuzije..takovy ty packy sou takovy, ze tam mas pluginy co vyuzije autor a to neznamena, ze je vyuzijes ty..radsi si postav vlastniho klienta ;)
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lucky-x 28. 8. 2006 15:59

Wracker: moje řeč :)
Beyerdynamic DT 990, Audinst HUD mx1, wasapi, foobar2000

Sám Chaplin se inkognito účastnil soutěže o svého nejlepšího dvojníka a skončil až třetí.
Lucky-x
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod neonn 28. 8. 2006 16:16

ale ber to tak, ze o tech pluginech vim velky kulovy... radi si stahnu nastavenou a funkcni mirandu, ktera bude mit vse zakladni v sobe a co potrebuju navic si stahnu... na staveni vlastniho (plne funkcniho) klienta ted proste nemam cas/zkusenosti/nervy... nechlede na to, ze by to bylo funkcni az tak na 3. pokus :)
proto jsem chtel najaky tip na pack, ktery je na tom funkcne stejne, jako obycejne ICQ... zadny blbosti navic

2Suving:
Diky za tip... ted to mam zaple a vypada to slibne. Zatim mi to sedlo vic jak QIP.
Before talking crap about someone, check the room... :)
SH*T HAPPENS! :)
neonn
Junior

Odeslat příspěvekod Ladislav Beneš 28. 8. 2006 16:49

Moje mašinka
Dell INSPIRON 6400 Core Duo T2300 1.66 GHz, paměť 2048 MB (2×1024 MB) DDR2 533 MHz, pevný disk 80 GB 7200 otáček, grafická karta ATI MOBILITY RADEON X1300 128MB, Bluetooth, Wi-Fi atd.

Omlouvam se za drobné překlepy
Ladislav Beneš
Junior

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 8. 2006 16:57

To je o osobnich preferencich, mne treba prijde uhozeny cpat do Mirandy Winamp plugin pro zobrazeni nazvu hrajiciho songu v popupu a naopak privitam podporu xstatusu... tady si vyberes urcite ;)
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 28. 8. 2006 17:00

neonn..na udelani vlastniho miranda packu nenivubec nic tezkeho stahnes plugin a ten jen nakopirujes do slozky "plugins" v mirande restrtnes a funguje... pokud bys se nakonec rozhodl si ho postavit a potreboval pomoc klidne se ozvi na icq

ale pokud jinak nedas tak jeden imho z nejlepsich je Big muscle miranda pack...ale opravdu doporucuji postavit si ho od zakladu..

http://www.home.karneval.cz/01027053/Miranda/
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Patrix 28. 8. 2006 17:02

Wracker píše:a proc si klienta nevytunis sam dle tvych presnych predstav ???? :roll: za hodinku to mas hotovy i se skinem, pluginama, splashsreenem a vsema serepetickama co tam sou... je jasny, ze zakladni miranda skoro nic neumi, kazdej si tam prave da co potrebuje a vyuzije..takovy ty packy sou takovy, ze tam mas pluginy co vyuzije autor a to neznamena, ze je vyuzijes ty..radsi si postav vlastniho klienta ;)

No ne každej chce trávit čas nad experimentováním s opensource softwarem. Navíc když už je něco hotové a je to pěkně a použitelné :wink:
Patrix
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 8. 2006 17:07

Souhlas. Ja si radsi stahnu komplet se vsim vsudy a pak si ho modifikuju podle sebe, nektery pluginy vyhazim, nektery dosadim, upravim si skin a je to... Vyda to o dost min prace a spokojenej jsem stejne.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 28. 8. 2006 17:14

no trochu to chapu, ale prece nebudu mit v mirande nacpany ptakoviny co nepotrebuju a to co potrebuju mi tam bude chybet ;) a kdyz do toho nekdo nacpe 80pluginu tak mi netvrdte, ze vis naco je kazde dobrej? koncim..no flame ;)
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 28. 8. 2006 17:16

80 pluginu? To ses mozna koukal na Wolfuv pack, ten tam narve kazdou ptakovinu co vidi a ve vysledku mi to shodilo cely PC :) Ja jich tu mam cca. 20 a spokojenost...
hotspot
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 28. 8. 2006 17:22

kazdy sveho osudu strujce sam :)))))
Wracker
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Z@chi 28. 8. 2006 17:28

Prvni mirandy, ktere jsem pouzival byli jenom packy. Nevim co je na nich spatneho. Mozna je to nazor kazdeho, ale me se miranda Packy libi.
Nemam zadne graficke nadani a aspon tu grafiku z nich vzdycky pouziju.
Uprava pluginu uz je potom vedlejsi vec.
Vetsinou me to da par minut, nez si projdu vsechny packy a vyhazu ty, ktere nepotrebuju.
Potom si tam nahazim vlastni, ktere tam nejsou a ja sem na ne zvykly a mam mirandu presne takovou jakou chci behem peti minut.
Proti packum nic nemam a mam je rad. Docela obdivuji lidi, kterym se s tim chce s*at, protoze ja by jsem na to nemel. Nektere packy jsou opravdu perfektni, hlavne pokud hodnotim grafickou stranku.
Nekteri lidi na to nemaji vlohy a hlavne pokud se jedna o zacatecniky, tak je pro ne urcite nejlepsi si stahnout pack, protoze nezna zadne pluginy a nevi ktery plugin je na co dobry.
Az si postupem casu zvykne na nektere pluginy, muze hledat kompromysi.
Takze ja packy uznavam a sam pouzivam, i kdyz si je potom dale sam upravuji. Neni na nich nic spatneho a neni pravda ze ten kdo pouziva packy je nejaky BFU a ten kdo si vytvori mirandu sam je odbornik.
Nektery lidi se proste nechteji s*at s vyrobou vlastni mirand a proto raci sahnou po hotovem reseni.
tot muj nazor.
Z@chi
Junior

Odeslat příspěvekod Wracker 28. 8. 2006 17:40

takze to mam chapat tak, ze ty si stahnes nejakej pack a pak z nej vyhazis pluginy a nechas si jen skin ? :roll: :D
Wracker
Mírně pokročilý

Další stránka