Firefox 2.0 CZ Final

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod JIV 25. 10. 2006 16:38

ide vam odstanit GO button?
JIV
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Hollowback 25. 10. 2006 16:44

funguje vam funkce "Psanim vyhledavat text na strance"??? Sice to vyhleda, aaaaale v panelu vyhledavani se mi nezobrazi tlacitka jako dalsi, predchozi zvyraznit atd.......kdyz otevru panel vyhledavani CTRL+F tak je vse O.K.
Athlon 64 X2 3600+, Gigabyte MA78GM-S2H, 2 GB AData DDR2 800MHz, 120GB Seagate 7200rpm, 250GB IBM Fedora 7
For Those About To Rock
WE SALUTE YOU!!!
Hollowback
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 25. 10. 2006 16:49

JIV píše:ide vam odstanit GO button?

Do panela s adresou zadať about:config, vyhľadať reťazec browser.urlbar.hideGoButton a zmeniť hodnotu na true.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 25. 10. 2006 16:52

r34ktor píše:Kdybyste někdo věděl o slovenštině, dejte vědětv/quote]

Slovenský slovník je ako jeden z piatich jazykov na svete obsiahnutý už priamo v inštalácii slovenskej verzie Firefoxu 2.0.
Inak je k dispozícii na stránke Doplnky na Mozilla.sk.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod m0rp4euz 25. 10. 2006 17:07

al.ish: dik zkusim, predchozi verzi jsem neodinstaloval
^^
m0rp4euz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 25. 10. 2006 17:14

m0rp4euz píše:mno tak jsem nainstaloval FF 2.0, kdyz napisu do adresniho radku link a ENTER nic se nestane, fungujou jen odkazy
- nefungujou panely, novej panel se proste neotevre
co s tim proboha??

Nepoužívate nejakú vývojovú verziu rozšírenia Tab Mix Plus?
Choďte na domovskú stránku a nainštalujte si aktuálnu Dev-Build 0.3.0.61001.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 25. 10. 2006 19:05

Tabbrowser, poslední aktualizace stažená nyní, stále nefunguje a blokuje otvírání panelů. To jen pro ty, kteří si lámou hlavu. Staží ji zakázat a vše poté frčí.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 26. 10. 2006 09:47

tak pote, co jsem se dozvedel, ze pres auto. aktualizace prijde FF az nekdy pristi tyden (nejdriv bude jeste verze 1.5.0.8), tak jsem ho stahl a nainstaloval a musim rict, ze me prekvapil.
Kdyz to takhle pujde dal, tak to bude jedine dobre:D To co udela FF behem roku vyvoje stihne MS v prubehu 6ti let.
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jan kulhavy 26. 10. 2006 12:15

u teto nove verze je ramecek na psani www adres širší(na výšku) než u predchozí verze, šel by zůžit?
jan kulhavy
Junior

Odeslat příspěvekod SlovakSoft 26. 10. 2006 12:32

A to je predvolená téma?
Mne sa to zdá byť rovnaké – obrázok
Inak dalo by sa to iste upraviť nejakou úpravou v súbore userchrome.css.
SlovakSoft
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jan kulhavy 26. 10. 2006 12:36

DIK BYLO TO jinym motivem vzhledu
jan kulhavy
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 10. 2006 17:01

Funguji s Fx 2.0 asi zhruba hodinu. Zatím se mi zdá o něco málo svižnější, ale nejsem si jist, jestli za to může Fx nebo upgrade na Kubuntu 6.10

Na nějaké bližší soudy je blízko. Ale první, co jsme udělal, bylo odstranění křížků na tabech, a vzal jsem to zgruntu, a odstranil i ten jeden vpravo na liště, který jsem sice nepoužíval, ale dosud mi nevadil.
AndrewJ
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vlasta 27. 10. 2006 08:28

Jsem rád za nový FF. Má křížky na zavření jednotlivých panelů už v základu a to oceňuji a je opravdu svižný. Ta implementovaná kontrola psaní je vynikající vychytávka na překlepy.
vlasta
Junior

Odeslat příspěvekod Mobil-man 27. 10. 2006 09:24

Hollowback píše:funguje vam funkce "Psanim vyhledavat text na strance"??? Sice to vyhleda, aaaaale v panelu vyhledavani se mi nezobrazi tlacitka jako dalsi, predchozi zvyraznit atd.......kdyz otevru panel vyhledavani CTRL+F tak je vse O.K.
no taky koukam, ze to trosku zmenily...kdyz zmacknes / , tak to driv bylo stejny jako CTRL+F, ale tedka je to rychly hledani. Takze musis CTRL+F... :roll:
Mobil-man
Pokročilý

Odeslat příspěvekod fatman 27. 10. 2006 09:48

AndrewJ píše:Funguji s Fx 2.0 asi zhruba hodinu. Zatím se mi zdá o něco málo svižnější, ale nejsem si jist, jestli za to může Fx nebo upgrade na Kubuntu 6.10.u/quote]

Zaregistroval jsem totéž při přechodu na Ubuntu 6.10 dnes ráno, na Win je Fx 2.0 stejně rychlý jako předtím, takže to bude asi *buntu.
fatman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka