Firefox 2.0 CZ Final

Online komunikátory, VoIP, webové prohlížeče, e-mailové klienty

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod kromec 27. 10. 2006 09:53

vlasta píše:Jsem rád za nový FF. Má křížky na zavření jednotlivých panelů už v základu a to oceňuji a je opravdu svižný. Ta implementovaná kontrola psaní je vynikající vychytávka na překlepy.y/quote]

To me spis stve ,protoze se me uz parkrat na tu mrizku podarilo kliknout nechtene. :twisted: radsi pozivam na zavreni panelu prostredni tlacitko.
Asi si je zakazu.
CPU Zilog Z80 A/3,5 MHz, RAM 48 KB, ROM 16KB, grafika 256x192 bodů v 15-ti barvách,magnetofon ;) :)
kromec
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 0x 27. 10. 2006 09:58

Zdravim, mel bych jeden skromnej dotaz. U FF 1.5 jsem pouzival dost rozsireni Sothink SWF Catcher 1.1, s kterym jsem si mohl jednoduse stahnout swf animaci na disk (Sothink). Bohuzel tohle rozsireni nepodporuje novej Firefox.
Nevite o nejaky pouzitelny nahrade? Dekuju.
0x
Junior

Odeslat příspěvekod .ParadoX. 27. 10. 2006 10:00

0x píše:Bohuzel tohle rozsireni nepodporuje novej Firefox.

vyckal bych casu... 8)
<? echo "hello world"; ?>
.ParadoX.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Stefa 27. 10. 2006 10:01

0x píše:Zdravim, mel bych jeden skromnej dotaz. U FF 1.5 jsem pouzival dost rozsireni Sothink SWF Catcher 1.1, s kterym jsem si mohl jednoduse stahnout swf animaci na disk (Sothink). Bohuzel tohle rozsireni nepodporuje novej Firefox.
Nevite o nejaky pouzitelny nahrade? Dekuju.

Rozsireni VideoDownloader 1.1.1 funguje i ve FF2 a stahovat flash umi.
Stefa
Junior

Odeslat příspěvekod Stefa 27. 10. 2006 10:03

Stefa
Junior

Odeslat příspěvekod al.ish 27. 10. 2006 11:35

Jinak kompatibilita rozsireni s FF 2.0 se resi i tady.
al.ish
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vlasta 27. 10. 2006 19:52

kromec píše:
vlasta píše:Jsem rád za nový FF. Má křížky na zavření jednotlivých panelů už v základu a to oceňuji a je opravdu svižný. Ta implementovaná kontrola psaní je vynikající vychytávka na překlepy.y/quote]

To me spis stve ,protoze se me uz parkrat na tu mrizku podarilo kliknout nechtene. :twisted: radsi pozivam na zavreni panelu prostredni tlacitko.
Asi si je zakazu.

Nemám prostřední tlačítko. Tak jsem rád za křížek. :lol:
vlasta
Junior

Předchozí stránka