Ahoj, sděsil jsem se, když jsem uviděl, že mi FF zabírá 99 mb paměti. je to normální? Chci říct, dá se to nějak snížit? Vzhledem k tomu že jsem na NB a mám pouze 1,5GB paměti, tak tohle je docela dost velký kousek paměti nemyslíte?
vím že 1,5 gb je dost, ale používám pamět hodně. třeba jen outlook 2007 mi bere také kolem 100 mb a to jsou jenom 2 aplikace, kde jsou grafické editory a další akce které používáš.
mám nainstalované jiné ikonky a mám otevřeno hlavně kolem 5 oken. netušil jsem, že žere tolik. :/
je to normální? - podla toho co mas prave otvorene, javascript popripade flash zaberu dost. dá se to nějak snížit? - zablokovat flash a java - to ti z tych stranok moc neostane. Vzhledem k tomu že jsem na NB a mám pouze 1,5GB paměti, tak tohle je docela dost velký kousek paměti nemyslíte? - Nie, normalna hodnota, mne zabera 78MB s jednym oknom otvorene iba forum.
To je stará známá feature, kdy FF cachuje do paměti co se dá, včetně stránek pro Zpět a Vpřed, vše do paměti, a nechává tam i zavřené panely. Máš nejnovější verzi FF?
Otevri si ve firefoxu 30 oken s obrazky a uvidis. CHtel sem udelat screen jak to vypada ale uz sem nepustil taskmgr Pri normalni praci - 1x tracker + asi 3-4 fora mi FF zere 60MB Ram a asi stejne vitrualky.
Pri tech 15-20 oknech sem nekde na 200MB
Phenom™ X4 Quad-Core Black Edition 9950 2.6GHz 125W socket AM2+ ,BOX, 4GB RAM, ATi HD4850, Samsung SpinPoint F1 1TB, Samsung 2053BW, 20'', Seasonic