Firewall ANO či NIE

Antivirové programy, firewally, viry, spyware, aktuální hrozby

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod sh run 5. 12. 2007 10:52

Tomasek1234 píše:Mas i nemas pravdu. Moje rodice jsou v pouzivani uplny megalamy a diky bohu za FW protoze kdyz se jich to zepta na povoleni cehokoliv nechaj to tam a volaj me a diktujou mi co tam je :D Takze ac lamy tak to u nich bezvadne funguje.

takto ano, ak si po ruke a máš čas :wink: . Ja som ale 500 km od mojich najblizsich...doma sa objavím 1x za 3 mesiace takze bral som to zo svojho pohladu. :roll:
"Yeah, piece of cake!" & ''Nobody steals our chicks... and lives!'' (Duke Nukem 3D)
sh run
Junior

Odeslat příspěvekod gotti 12. 12. 2007 18:37

já nechci nikoho přesvědčovat,ale jen chci napsat moji zkušenost.zezačátku,když jsem začal s pc,tak jsem pořád řešil jaký firewal...co povolit a co né...a akorát jsem z toho všeho byl vyplašenej a i mě to otravovalo.odinstaloval jsem firewall(už ani nevím co jsem měl,myslím sygate) a zapnul firewall od WIN a mám klid.mám AVAST,adware,spybot a nemám vůbec žádný problémy.1x za 14dní to aktualizuju,projedu a čistý.
gotti
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 14. 6. 2008 22:33

Ja sa chcem spytat preco je vhodne ten FW Win vypnut, ked mam personal FW eset.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Junior

Odeslat příspěvekod asgy 14. 6. 2008 22:51

protoze dva firewally 1) nejsou potreba
2) zbytecne zatezuji system
3) si spolu nemusi rozumet

proste pokud si nainstalujete nejaky personal firewall, tak by ten v OS mel byt vypnuty.
Time waits for no one...
asgy
Junior

Předchozí stránka