Dneska prisiel email s fakturou o zaplateni 60 EUR za vyuzivanie sluzieb http://www.downloads-portal.sk, ktore su inde uplne zadarmo. Jedna sa o dobre vymysleny internetovy podvod, ktory je podla mna v sulade zo zakonom a vyuziva nepozornost uzivatelov. 95% uzivatelov si pri registracii na stranku necita zmluvne podmienky a to je velka chyba. Tiez som si ich neprecital, ale od teraz uz budem. Pri registracii suhlasite, ze budete platit 5 EUR mesacne po dobu 24 Mesiacov za uplne zbytocnu stranku. Stranka na ktorej je par odkazov na zdarma siritelny software. Podvodnici maju zmluvu napisanu tak aby sa nedala vypovedat. Informacie o tom ze budete platit maju dobre skryte pod patickou stranky aby si to normalny clovek nevsimol. A ak nevypovedate zmluvu do 2 tyzdnov od registracie prichadzate o moznost odstupenie od zmluvy. Pred ani po registracii som ani netusil, ze by mohlo ist o spoplatnenu sluzbu. Az o 2 mesiace mi prisiel email z fakturou. Je to 6 tyzdnov po vypovednej lehote takze zmluvu nemozem zrusit.
Ak niekoto vie poradit ako dalej postupovat budem vdacny