Moderátor: Moderátoři Živě.cz
KineCZek píše:Nevim, zda je to podvod. Vypada to spise na naprosto legalni zalezitost, spolehajici se na neznalost uzivatelu. Nastavim to jako dulezite.
Smluvní podmínky
Čtvrtek, 17 Září 2009 13:09
Při brouzdání po Internetu jsem narazil na odkaz http://www.downloadportal.sk.Chtěl jsem se podívat co nabízejí,ale abych měl možnost si prohlédnout portál,byla nutná registrace.Po provedení registrace jsem zjistil,že nabídka se skládá z nabídky různých free verzí programů,které je možno běžně stáhnout i Internetu.Zároveň jsem zjistil,že registrací jsem údajně potvrdil souhlas se smlouvou,která stanovuje poplatek 5 EUR měsíčně po dobu 24 měsíců.Ihned jsem požádal o odstoupení od nechtěně uzavřené smlouvy,což jsem ihned udělal.Ve smlouvě jsem se dočetl,že při odstoupení od smlouvy musím zaplatit 2/24 celkové částky,t.j.10 EUR.Zaujímalo by mě,zda je legální obchodovat s free programy ke kterým společnost nemá autorská práva a zda,ač jsem byl podveden,musím zaplatit oněch 10 EUR.Na tom je založena celá taktika společnosti protože by jim nikdo vědomě neplatil za free programy.Jedná se o firmu Pro Content s.r.o.,Námestie SNP 3,974 01 Banská Bystrica,IČO 44840705 reg.u Okesný súd Banská Bystrica.Podotýkám,že jsem jejich nabídky nevyužil a žádný s nabízených programů nestáhl.Prosím o radu,jak dále postupovat.Děkuji
.....
Pakliže jste odsouhlasil podmínky internetového poskytovatele, musíte je samozřejmě respektovat. Předpokládám, že předtím, než jste podmínky poskytovatele odsouhlasil, řádně jste si přečetl, proto by Vás smluvní podmínky poskytovatele překvapit neměly. Pakliže jste tak neučinil, nelze poradit nic jiného, než pro příště podmínky řádně prostudovat.
holuu píše:Je tam pouze uvedeno že se na ceně dohodnou, nikde není napsáno že je to cena za registraci!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků