Podvodná stránka: www.downloads-portal.sk

Antivirové programy, firewally, viry, spyware, aktuální hrozby

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod cor.ti 3. 11. 2009 22:28

Ahoj, taky mi dneska přišla faktura a docela mě to vyděsilo. Akorát jsem si všimla, že jsem jim tam zadala blbý PSČ, ulici místo Pod Hájem v Háji a blbý číslo popisný...tak nevím jak mě budou nahánět
cor.ti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 3. 11. 2009 22:30

Psat ze odstupujete od smlouvy je kravina. Zadnou smlouvu jste prece neuzavreli.
Kamarad mel kdysi podobny problem. Registroval se jako zivnostnik na nejakem portalu a prisla mu faktura. Lekl se a zaplatil. Po nejake dobe prisla faktura dalsi. Napsal jsem za nej mail asi v tom vyzneni, ze maji poslat kopii jim podepsane smlouvy, kterou "zajiste maji", ze uz nic nezaplati a kdyz dal nebudou prudit, ze po nich nebude vymahat ty penize, co uz zaplatil. Predtim mu chodil tak jeden mail s urgenci za tyden, od te doby uz par let nic. :-)
Hlavne nic neplatte, jenom zkousi, kdo se chytne. Jinak nez soudne ty penize nevymuzou, a k soudu nikdy nepujdou, protoze to nemaji sanci vyhrat!
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod holuu 3. 11. 2009 22:33

Tak jich budou mít asi pár v záloze, protože jsem se na této adrese http://www.porada.sk/t123235-p24-proble ... talom.html
setkal se stejným VS jako přišel mě. Trošku divné
holuu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod slniecko9159 3. 11. 2009 22:37

inak celkovo je sranda na tej stránke že človek ani nevie aký obsah ponúkajú...všade po kliknuti či už na hry alebo bezpečnosť a tak ďalej nabehne automaticky registrácia....stránka na 1. pohľad vyzerá dôveryhodne tak prečo sa neregistrovať...lenže po registrácii zistíme že všetky ponúkané súbory sú voľne prístupne ..a po 2. mesiacoch keď sa niekto registroval len pre jeden súbor..ktorý vlastne ani nestiahol.. zisti že má zaplatiť 60 éčok...a povedzme si pravdu kto v skutočnosti číta tie podmienky...podľa mňa 95% je takých, čo ich určite nečítajú...a ešte jeden dotaz...vždy pri hocijakej registrácii ak žiadajú poplatky je reklama že "registrujte sa len za 0,50 eur"..príklad..a netreba čítať žiadne podmienky..je jasne viditeľné že je stránka spoplatnená...nie ako v tomto prípade....to je môj názor...ja som sa tam neregistrovala ale mrzí ma to za ostatných..podľa mňa..oklamaných...
slniecko9159
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 3. 11. 2009 22:40

Oklamany bude az ten blbec, ktery jim na to skoci a zaplati.
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod cor.ti 3. 11. 2009 22:58

Mluvila jsem o tom s tátou a ten mi taky tvrdí že je to podvod...Jemu chodí faktury od firem na základě písemné smlouvy. A taky mě napadá že tuhle ,,smlouvu" může uzavřít i 10 leté dítě a neuzavírají se snad slouvy až pokud je vám 18??
cor.ti
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod rajen 3. 11. 2009 23:14

Ahojte, nooo, je nas dost, kteri dnes byli prekvapeni pri otevreni e-mailu, nam se to stalo se stejnou firmou, jen na webovkach, ktere jsem v reakcich vyse zatim nevycetla - manzel pri brouzdani na netu narazil na http://www.basne-portal.sk/ a chtel si jen treba nekdy pripadne nejaky text precist a take bohuzel "pouze" odskrtl policko souhlasu podminek bez precteni, stejne tak necetl ony titerne informace v dolni casti stranky - bohuzel, ovsem kdo to dela (i kdyz to neni omluva), pokud Vas nekde VELMI VIDITELNE neupozornuji, ze je web zpoplatneny, takze fakturka mu taktez prisla jen tedy ne na jeho prave jmeno, neb tam napsal prezdivku, firme jsem poslali e-mailem reakci na jejich "fakturu" a jsem zvedava, co pisnou-jestli vubec. :o(((( :grr:
rajen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod facility 3. 11. 2009 23:51

Neviem co sa bojite teda .

.pokial ste nezaplatili nie ste uzivatelom/zakaznikom /
Obrázek
je to spam ...ja by som sa viac krak zaregistroval vzdy z ineho Pocitaca inej IP udal svoj email a potom ich udal ......ze spamuju stale dokola.....
Nevyžádaná obchodní sdělení / Formulář stížnosti

http://www.uoou.cz/uoou.aspx?menu=23&submenu=27&loc=464
Abit IP35 pro,e2180@3Ghz,6GB Ram,8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,
Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,CM690, LCD Samsung 24"
Win XP SP3 NASA2 & Win7Ultimate 64bit Microsoft World Domination Total Control Edition
facility
Junior

Odeslat příspěvekod trsek 4. 11. 2009 00:02

No hlavne by som im nic nepisal ani neposielal postou.
Tym len potvrdite ze ste o FA vedeli a potom uz len zostava dokazat ze IP je vasa.

Pre buducnost odporucam toto
http://trsek.blog.root.cz/2007/10/13/da ... ym-bratom/
Programy zadania z Pascalu?
trsek
Junior

Odeslat příspěvekod PaDoX 4. 11. 2009 00:11

Tiež som sa nachytal :( Je tu niekto taký, kto má od nich už pokoj? Že jednoducho nezaplatil a nevymáhajú od neho peniaze?

Inak portál básne a downloads sú presne na tom istom podvode založené. A je to presne tá istá firma a pýtajú tiež 60€ ako predplatné na rok a potom 5€. Neviem či sa mám teraz báť, že s nimi môžem mať problémy v budúcnosti, alebo môžem byť pokojný a jednoducho nezaplatiť.
PaDoX
Junior

Odeslat příspěvekod rolli68 4. 11. 2009 00:30

Mam dotaz na slovensku musi byt stale uvadena cena u vyrobku v Eurech a SK. Kdyz koukam na historickou stranku z googla tak na zaindexovane registracni strance ze dne 18.10.2009 je uvedena cena pouze v Eurech.
rolli68
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod brutal2 4. 11. 2009 01:28

trsek: Hm, a už ti došlo že to je podvod? Kdyby přece jen byl tak blbej že by se to pokusil vymáhat, tak se tim sám udá a půjde do basy.
Krucinál neciťte se jako podvodníci, co se chtí vyhnout placení účtu, to on je zločinec, vy oběť!
brutal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod p0etrik 4. 11. 2009 07:11

Proboha vazeni muzete mi napsat, proc na ty jejich dopisy vubec reagujete?

Tak jeste jednou:
Je to nevymahatelné, žádný smluvní vztah nevznikl. Od soudu by je vyrazili dřív, než by řekli "podvodník". Vůbec se s nima nebavte a dopis hoďte do koše. Jenom zkouší, kterej naivka se chytne.
p0etrik
Junior

Odeslat příspěvekod j.cs 4. 11. 2009 09:27

... aj mne dnes prisla fa na 60€. Napisal som im, ze im nedam ani cent a ze ich nahlasim na policii. I ked to maju premyslene dobre, zakladny problem je v tom, ze pred tym, ako sa zaregistrujes, nevies, co vlastne ponukaju - neviem to doteraz. Vyberaju peniaze za sluzbu, ktoru nedodali. Mne nefunguje ani heslo, ktore mi poslali. Udaje meno, a adresa su nedostatocne na vytvorenie zmluvneho vztahu, ktory je potrebne potvrdit podpisom. Nic im neplatte. Ked bude viac podvedenych, suma podvodu sa vysplha na ciastku, ktora je trestna. Treba to nahlasit na policiu.
j.cs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod holuu 4. 11. 2009 09:41

Souhlasím je to docela síla. Akorát by mě zajímalo jestli jsou podvedenými i další lidé z čech?
holuu
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka