Odporúčam skupinu na Facebooku, ktorá sa tým zaoberá
http://www.facebook.com/group.php?gid=171369869378&ref=search&sid=1144847200.3382438856..1
Moderátor: Moderátoři Živě.cz
HiroSK píše:jtrunecek píše:Tím se v podstatě dopouštíš také podvodu, uvádíš nepravdivé informace.
Takychto registracii je na internete milion a jedine na co sluzia je zber udajov pre spam.
Nevidim dovod aby niekto dobrovolne pisal svoje meno a adresu do nejakeho hlupeho formulara len preto aby dostal login. Nezavisle na tom ze v 99% je to zdarma registracia. Na to sluzia stranky ako bugmenot atd.
Inak som zvedavy ako by niekto dokazoval a dokazal "podvod" na zaklade toho ze si niekde zadal (ocividne) neexistujuce meno, adresu a e-mail Vsak nema ani meno toho cloveka, nema adresu, a jedine ma nahodny e-mail ktory sluzi na zber spamu. Okrem toho ten clovek nemal ako vyuzit tie "sluzby" (cim by sa teoreticky mohol nejako obohatit), pretoze e-mail o zaplateni faktury nedostal (pripadne si ten nahodny e-mail uz nikdy neskontroloval) a tak nema ani aktivacny kod aby sa tam prihlasil...
holuu píše:Tak jsem odeslala dotaz na české Sdružení Obrany Spotřebitelů. Jsem zvědavá co mi odpoví.
nerikejte mi, ze k uzavreni smlouvy staci mail... co kdyz by nekdo uzavrel smlouvu mailem na moje jmeno a mou adresu, ale bez meho vedomi? Pote bych nezaplatil, protoze bych o nicem nevedel a pri dennim uroku z prodleni 1,08% (ktery mimochodem ve vseobecnych podminkach neni uveden) by to a za rok cinilo z puvodnich 60 EUR 980 EUR (60x1,0108^260 dni) a po dvou letech analogicky 16000 EUR... toho se desim ja, toho pitomyho uroku,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků