Nejlepší antivirus pro domácí použití

Antivirové programy, firewally, viry, spyware, aktuální hrozby

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod dominik.matus 19. 10. 2011 21:12

IQ a Eset Smart Security 5, předtím jsem měl Eset Nod 32 a dosud žádný problém. Má jednoduché ovládání, pouze občas zpomalí pc, když se stáhne větší soubor.
dominik.matus
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 19. 10. 2011 21:13

každej server je exploitovatelnej a ten "důvěryhodnej" je o to nebezpečnější, protože nejsi ve střehu...

už i dýleři un*x repozitářů to vědí...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod janku 19. 10. 2011 21:20

Ja hovorím len z vlastnej skúsenosti. Mám AV Eset 4 a predtym 3 a este predtym nod32 a za tých x-rokov som ho fakt nepotreboval. Nemal som ani jednu detekciu a netom brázdim jak James Dean po amerických cestách. A čuduj sa svete nemusím byť ani v strehu jak zajac.
janku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Milanr1 19. 10. 2011 21:39

[OT] Mám v autě motor a dlouhá léta jsem ho fakt nepotřeboval. Prostě natankuju benzín a jedu! :-D
janku:
Kdybys místo těch blábolů napsal:
Mám v hlavě mozek a za tých x-rokov som ho fakt nepotreboval.

tak by Ti to každý věřil. 8-D [/OT]
Milan
Milanr1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Akly 19. 10. 2011 21:45

Jednoznačně Avira. Malá (na systémové požadavky), výkonná, denně aktualizovaná a hlavně zadarmo. Používám již několik let i na slabších počítačích - naprostá spokojenost. Jen 1 problém - při každé aktualizaci vyskočí okno s reklamou na placenou verzi - někde na netu se válí utilitka co ho sama zavírá, od té doby o ní prakticky nevím. Není co řešit.
Akly
Junior

Odeslat příspěvekod akira.uzai 19. 10. 2011 22:45

nepoužívat os od Microsoftu + používat mozek od JHVH (tj. neklikat na každou kravinu, nenaletět na podvodné skupiny na FB, neotvírat ppt a doc soubory, došlé e-mailem - pokud nejde o něco co, od někoho čekám, atd... )
あきらうざい
akira.uzai
Junior

Odeslat příspěvekod janku 20. 10. 2011 06:59

Milanr1 píše:[OT] Mám v autě motor a dlouhá léta jsem ho fakt nepotřeboval. Prostě natankuju benzín a jedu! :-D
janku:
Kdybys místo těch blábolů napsal:
Mám v hlavě mozek a za tých x-rokov som ho fakt nepotreboval.

tak by Ti to každý věřil. 8-D [/OT]

Ešte raz hovorím, že nikomu nevnucujem svoj názor. Ináč úžasné prirovnanie si použil s tým motorom. Klobúk dole pred tebou.
janku
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod JohnyRicio 20. 10. 2011 07:26

Já používám přes 2 roky MS essential a jsem 100% spokojenej a všude ho dávám. Ale pokud se někdo rozhodně že za to musí platit tak mu doporučuji jen Eset smart security. Z práce máme předinstalovaný AVG Buissines 2011 a to je příšerný... Brzdí to celej víkon a furt otravuje...
JohnyRicio
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod sal3m 20. 10. 2011 08:29

já používám českou klasiku Avast!
sal3m
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EsTo 20. 10. 2011 08:36

V minulosti som používal NOD-a, ale s každou novšou verziou stúpali jeho nároky na HW.
A tak som prešiel na MSE, lenže jeho nevýhodou je kontrola legálnosti systému tak som nakoniec zaparkoval antiviru Avast Free. Momentálne som s ním maximálne spokojný. Mám zapnutú funkciu tichý režim, takže ma neotravujú rôzne hlásenia o aktualizácii a podobne ;-)
No aj tak je najlepší antivírus skúsený užívateľ 8-)
EsTo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 20. 10. 2011 16:29

janku píše:Ano presne..dôveryhodné stránky..napr. seznam.cz, zive.cz atd.

Obě zmíněné stránky už byly párkrát napadené...
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod blázen-74 20. 10. 2011 16:46

Akly píše:Jednoznačně Avira. Malá (na systémové požadavky), výkonná, denně aktualizovaná a hlavně zadarmo. Používám již několik let i na slabších počítačích - naprostá spokojenost. Jen 1 problém - při každé aktualizaci vyskočí okno s reklamou na placenou verzi - někde na netu se válí utilitka co ho sama zavírá, od té doby o ní prakticky nevím. Není co řešit.

Přesně tak. AVIRA Free a COMODO Firewall Free. Vyskakovací okno u aviry se dá zablokovat 8-P . Já sám jsem na nejznámější český sdílecí server s velmi krátkým názvem dal čtyřobrázkový návod jak to vyskakovací okno zablokovat dokud se ručně nepovolí - a mám klid.
Jediní normální, jsme my blázni !
blázen-74
Junior

Odeslat příspěvekod bigj66 23. 10. 2011 07:13

Používám avast fre a pc tools firewal

Jaké máte názory na Panda free antivirus existuje již několik let .
bigj66
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod WHITE-CZ 30. 10. 2011 23:12

Já sem už několik let spokojen z Avast free.
Samozdřejmě vždy poslední verze.
Ale podle mě nejlepší Antivir je zdravý rozum...
"Dobrý řidič umírá doma ve své posteli"
WHITE-CZ
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka