Děkuji všem za reakce. Dotaz byl položen v rámci řešení specifického způsobu cíleného obtěžování (Gangstalking / Radiohacking /Hacking ).
(Aaaha, slohovka = Jasná paranoia nebo konspirace

)
Ten mimo jiné staví právě na tom, že takřka vše spojené s počítači, mobily, internetem atd je stále složitější, komplikovanější, neprůhlednější - v podstatě nulová možnost obrany a to i v situaci, kdy se v počítačích člověk vyzná relativně slušně
![;-] ;-]](./images/smilies/08.gif)
.
Oproti tomu dostat do cizího zařízení škodlivý kód je jednodušší než se zdá. Nemluvě o DNS hijackingu apod. Mnohé z vás by překvapilo (přesněji řečeno v brzké době překvapí) co se reálně děje a co vše je možné. Odkaz na podrobné info poslat nemůžu, jelikož bude smazán jako nepovolená reklama

.
Proto uveřejňuji alespoň část seznamu doposud podniknutých kroků. Už jen ten sám o sobě naznačuje, že něco není v pořádku.
Koho dráždí kombinace slov jako "slyšení hlasů" > odpovídám dopředu: jedna z forem gangstalkingu je obtěžování zvukem (přesněji vf rezonancí). Mám podrobně popsán každý detail včetně funkčního řešení, proto netřeba polemizovat či diskutovat zda je něco takového možné. Právě v tom je celá pointa. Možná jako jeden z mála mám vše rozebráno do nejmenších detailů a nyní seskupuji info, jak složité je vlastně upozornit na závažný problém a nebo naopak jak jednoduché někoho vzdáleně obtěžovat, aniž by se to příliš řešilo

Sbírám i stále se opakující vzorce odpovědí
SubjektyProdej radiostanic / PRESIDENT
Mail: Neodepsáno
Sisyfos – Český klub skeptiků
mail: neodepsáno
Česká akustická společnost
FB: Na první zprávu odpovězeno. Po zaslání dotazu neodepsáno.
Speechtech / Zabývají se interaktivním hlasovým asistentem a syntézou hlasu
Konference slyšeni hlasů
mail: vyjádřili se pouze ke konferenci – že lístky již nejsou. Zaslané informace, které celý tento fenomén vysvětlují, zůstaly bez reakce.
Sdružení slyšení hlasů
mail / posláno na dvě osoby: bez odpovědi
FB / Příspěvky do skupin o psychologii a slyšení hlasů
Bez reakce / několik skupin zrušeno
VŠB
mail: neví, jak by mohli pomoci
ÚřadyCivilní výzvedná služba / 10. 8. 2022 / 21:39
mail: potvrzeno přijetí. Dodnes bez reakce.
Kriminální policie Českobratrská
Kriminální policie Masná
mail: nic nezjištěno
Městská policie
mail: nemají oprávnění řešit
BIS
Následně došlo ke střelbě v Porubské nemocnici. Jelikož jsem našel řadu podezřelých spojitostí (bydlel jsem na dohled domu, odkud střelec vyrazil) - napadlo mě zmínit se o tom policii. (Policie Ostrava, Zábřeh).
Na psychiatrické ambulanci, kde jsem byl ze Zábřehu eskortován, mi následně byl sdělen verdikt: „to asi máte nějaký stihomam / to co říkáte není technicky možné“. > Existují minimálně 3 oficiálně patentované technologie, které umožňuji to, co odborník považuje za "stihomam" a nespočet DIY řešení, které se povalují na netu.
Armádní psychologové
Mail: Neodepsáno
e-bezpeci.cz
Mail / 17. 5. 2022, 10:00 / Přes kontaktní formulář : Zaslání podrobného popisu jak probíhá kyberstalking a co vše s tím může souviset / Obdržel jsem naprosto absurdní reakci = mail jakoby nebyl vůbec přečten
linkabezpeci.cz
Mail / 17. 5. 2022, 10:20 / přes kontaktní formulář: Popis problému a odkaz na informace zde na webu – Neodepsáno
Policie.cz / Kyberšikana
Nefunkční odkazy