Lze ověřit doručení emailu?

Antivirové programy, firewally, viry, spyware, aktuální hrozby

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod JirkaVejrazka 10. 6. 2022 14:15

Promin, ale cele spatne. Aby sis mohl mail precist, potrebujes SVUJ PRIVATNI klic. A to pouze v pripade, ze odesilatel mail zasifroval TVYM VEREJNYM klicem.

Predmetem diskuse je digitalni podpis, ktery neovlivnuje citelnost mailu, jen k mailu prida ten podpis bud formou nejakeho "rozsypaneho caje" v podpisu nebo separatni prilohou mailu. Odesilatel podepise mail SVYM SOUKROMYM klicem a pravost podpisu (a tim padem to, ze mail nebyl zmenen) overi kdokoli VEREJNYM klicem odesilatele. Tj. tento klic muze byt klidne soucasti toho mailu, i kdyz Da Gony ma pravdu v tom, ze by prijemce mel overit jeho pravost.
JirkaVejrazka
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOVEC OKAMŽIKŮ 28. 12. 2022 06:48

Děkuji všem za reakce. Dotaz byl položen v rámci řešení specifického způsobu cíleného obtěžování (Gangstalking / Radiohacking /Hacking ).

(Aaaha, slohovka = Jasná paranoia nebo konspirace :lol: )

Ten mimo jiné staví právě na tom, že takřka vše spojené s počítači, mobily, internetem atd je stále složitější, komplikovanější, neprůhlednější - v podstatě nulová možnost obrany a to i v situaci, kdy se v počítačích člověk vyzná relativně slušně ;-] .

Oproti tomu dostat do cizího zařízení škodlivý kód je jednodušší než se zdá. Nemluvě o DNS hijackingu apod. Mnohé z vás by překvapilo (přesněji řečeno v brzké době překvapí) co se reálně děje a co vše je možné. Odkaz na podrobné info poslat nemůžu, jelikož bude smazán jako nepovolená reklama :-D.

Proto uveřejňuji alespoň část seznamu doposud podniknutých kroků. Už jen ten sám o sobě naznačuje, že něco není v pořádku.

Koho dráždí kombinace slov jako "slyšení hlasů" > odpovídám dopředu: jedna z forem gangstalkingu je obtěžování zvukem (přesněji vf rezonancí). Mám podrobně popsán každý detail včetně funkčního řešení, proto netřeba polemizovat či diskutovat zda je něco takového možné. Právě v tom je celá pointa. Možná jako jeden z mála mám vše rozebráno do nejmenších detailů a nyní seskupuji info, jak složité je vlastně upozornit na závažný problém a nebo naopak jak jednoduché někoho vzdáleně obtěžovat, aniž by se to příliš řešilo :hm

Sbírám i stále se opakující vzorce odpovědí 8-)

Subjekty

Prodej radiostanic / PRESIDENT
Mail: Neodepsáno

Sisyfos – Český klub skeptiků
mail: neodepsáno

Česká akustická společnost
FB: Na první zprávu odpovězeno. Po zaslání dotazu neodepsáno.

Speechtech / Zabývají se interaktivním hlasovým asistentem a syntézou hlasu

Konference slyšeni hlasů
mail: vyjádřili se pouze ke konferenci – že lístky již nejsou. Zaslané informace, které celý tento fenomén vysvětlují, zůstaly bez reakce. :-D

Sdružení slyšení hlasů
mail / posláno na dvě osoby: bez odpovědi

FB / Příspěvky do skupin o psychologii a slyšení hlasů
Bez reakce / několik skupin zrušeno

VŠB
mail: neví, jak by mohli pomoci

Úřady

Civilní výzvedná služba / 10. 8. 2022 / 21:39
mail: potvrzeno přijetí. Dodnes bez reakce.

Kriminální policie Českobratrská

Kriminální policie Masná
mail: nic nezjištěno

Městská policie
mail: nemají oprávnění řešit

BIS

Následně došlo ke střelbě v Porubské nemocnici. Jelikož jsem našel řadu podezřelých spojitostí (bydlel jsem na dohled domu, odkud střelec vyrazil) - napadlo mě zmínit se o tom policii. (Policie Ostrava, Zábřeh).

Na psychiatrické ambulanci, kde jsem byl ze Zábřehu eskortován, mi následně byl sdělen verdikt: „to asi máte nějaký stihomam / to co říkáte není technicky možné“. > Existují minimálně 3 oficiálně patentované technologie, které umožňuji to, co odborník považuje za "stihomam" a nespočet DIY řešení, které se povalují na netu.

Armádní psychologové
Mail: Neodepsáno

e-bezpeci.cz
Mail / 17. 5. 2022, 10:00 / Přes kontaktní formulář : Zaslání podrobného popisu jak probíhá kyberstalking a co vše s tím může souviset / Obdržel jsem naprosto absurdní reakci = mail jakoby nebyl vůbec přečten

linkabezpeci.cz
Mail / 17. 5. 2022, 10:20 / přes kontaktní formulář: Popis problému a odkaz na informace zde na webu – Neodepsáno

Policie.cz / Kyberšikana
Nefunkční odkazy
LOVEC OKAMŽIKŮ
Kolemjdoucí

Předchozí stránka