Moderátor: Moderátoři Živě.cz
Mobil-man píše:Me jde o to, aby mi nebral moc pameti a vykonu, protoze uz ted mi jede antivir a antispyware...
Ja pouzivam FF a nezname programy neinstaluji, ale chtel bych znat zkusenosti s firewally.Madagio píše:Mobil-man píše:Me jde o to, aby mi nebral moc pameti a vykonu, protoze uz ted mi jede antivir a antispyware...
Pokud budeš mít dobrej firewall, tak ani antispyware ani antivirus nepotřebuješ...
Dobrý jsou Kerio a Tiny, hlídají i spouštění aplikací, jejich záměny atd...
Kvůli spyware je ale dobré používat třeba Operu, to je jistota... A neinstalovat neznámý programy...e/quote]
adamek.jan píše:Ja mam firewall OS Windows XP SP2 a nestezuji si. Pokud se dobre nastavi, rekl bych ze je dostatecny.
Howard píše:A taky sqele filtruje odchozi komunikaci, vid?
Vyborny firewall je Outpost.
Drive jsem pouzival KPF, ale po nedavnych problemech s padanim debugovani v C++ Builderu a zasekavanim UT2004 jsem se s nim nadobro rozloucil.
Gabelhirsch píše:
šílenosti jako ZA či sygate můžou konkurovat jen win fw což je jako soutěžit se žigulíkem ve sprintu na 500 metrů...0/quote]
Mobil-man píše:Jaky by jste mi dooprucili firewall, ktery je nejlepe freeware a aby mel co nejmensi pozadavky. Nebo piste jaky pouzivate Vy a jake s nim mate zkusenosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků