DObry den, vcera jsem zjistil ze mi nejak divne vytuhava internetovy vyhledavac GOOGLE ( pripojeni Home Fiber PODA 4000/1000 ). V PC mam AVG FREE a SPYWARE TERMINATORA. Nevdel jsem co s tim, tak jsem si v MS CONFIG zaREMoval AVG FREE i SYPWARE TERMINATOTA a nainstaloval NOD32. Vsechno jsem projel po nastaveni kompetni kontroly s rozsirenou heuristikou. Behem toho jsem zjistil ze mi VOLUME INFORMATION SYSTEM zabira na C:\ cca 1 GB dat, tak jsem se rozhodl, ze to zlikviduju pomoci cacls. Povedlo se az na nejaky change.log. Po projeti NOD32 a zjisteni ze tam asi fakt nic nemam, jsem si jeste spustil CCLEANER a procistil registry. Pak jsem si rekl, ze si vratim AVG FREE a SPYWARE TERMINATORA a NOD32 odinstaluju. Kdyz jsem dal teda odinstalovat, napsalo to hlasku Chyba na disku ( 111 ) nebo tak nejak. Tak jsem si rekl, ze eliminuju NOD32 v registrech a bude pokoj. Ale vsechno se podarilo, krome nejakeho klice NOD32KRN. Pod nim je taky pravdepodobne i soubor IMON.DLL, ktery nejde smazat v Commanderu. Zkousel jsem to i pres Nouzovy system, pres Administratora, pres Nouzovy v DOSu a nic. Proste IMON.DLL je prisata pijavice a ani poradnyma klestema nejde zlikvidovat.
Ted aktualne je to v takovem stavu, ze me jede AVG FREE a SPYWARE TERMINATOR, ve kterem mam povolene spusteni IMON.DLL, protoze jinak by mi nejel INTERNET.
pozn. i kdyz to vyhodim z toho povoleni v SPYWARE TERMINATOR, tak i tak nejde vymazat.
Poradi mi nedko co s tim ?
Mam to tam nechat ? Dal bych potreboval vedet proc mi tuhne GOOGLE.COM ? A dal jeste proc i kdyz to mam vse nastavene se mi v internetovych prohlizecich oteviraji odkazi porad ve stejnem okne a ne v novem ?
dik michal