Na můj účet Linkedin se přihlásilo neznámé zařízení z lokace Rusko.
Všechny moje předešlé zaměstnání byli bez milosti smazány i profilová fotografie.
Všechny moje příspěvky na této sociální síti byli taktéž vymazány a mám jen "holý profil".
Nechápu kdo by si dal práci a mazal ženské příspěvky?
U FB dopadla situace zcela jinak a to tak, že jsem se přihlásila a neustále mně to odhlašovalo. Přihlásím se a najednou jsem z FB odhlášená. Poslední přístup z BRNA ČR. Bydlím v okolí Prahy takže někdo z BRNA?
Zároveň mi někdo na mém FB založil stránku AMERICA WAR...kdo by si s tím dával takovou práci a proč tohle dělá? Nechápu význam tohoto jednání...Účet jsem definitivně smazala...již není aktivní a měl by bejt po nějaké době METOU definitivně odstraněn.
Tohle se stalo v jediný den takže předpokládám, že je za tím stejná osoba? Skupina? Kdo? Nebo snad chytrá AI?
Facebook jsem bohužel musela smazat, protože to zasahovalo do soukromí rodiny. Založila jsem si nový s tím, že jsem si vytvořila dvoufázové přihlašování přes Autentificator. Respektive zadám heslo a chce to ještě kód, který se mění...
Teď se chci zeptat a poprosím o laickou odpověď abych to pochopila.
Mám Mozilla v práci i doma a tam se přihlašuju do účtu
- Kód: Vybrat vše
https://accounts.firefox.com/settings
Máte s tímhle nějaké zkušenosti?
Heslo jsem měla ve stylu "africký brouk+pin+speciální znak" nechce se mi věřit, že někdo zkušený by dokázal touhle "metodou" jít na účet...
V případě, co mi můžete poradit?
Přihlašuji se teda na tabletu a mobilu na všechny wifi...Po Praze hlavně i na té neznámé...nevím jestli jsem něco blbě neudělala já.
Jde mi o to jestli jsem to způsobila já sama a nebo prostě náhoda? Dá se vůbec proti tomuhle pro příště bránit?
Děkuju