Nejlepší freemail

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Jaký poskytovatel mailové schránky zdarma je podle vás nejlepší?
Gmail 23 %  65%  [ 23 ]
Yahoo! mail 1 %  2%  [ 1 ]
Hotmail 3 %  8%  [ 3 ]
Centrum 4 %  11%  [ 4 ]
Atlas 1 %  2%  [ 1 ]
Seznam 3 %  8%  [ 3 ]
Celkem hlasů : 35

Odeslat příspěvekod heikal.dc 24. 10. 2007 12:27

zdravim, u koho si myslíte že je nejlepší mít zžízenou emailovou schránku ?

//Kryštof Korb - přejmenoval jsem téma a přidávám anketu, připomínky prosím SZ
heikal.dc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fatman 24. 10. 2007 12:30

Na spolehivém hostingu a na vlastní doméně. Ideálně ještě na vlastním/pronajatém serveru.
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod heikal.dc 24. 10. 2007 12:38

to je mi jasny, ale ja myslel freemaily.
heikal.dc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tomcop 24. 10. 2007 12:53

Trosku to zavana reklamou, ale ja som fakt uz dlho spokojny s gmailom. Ale je to vec nazoru.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod fatman 24. 10. 2007 13:23

heikal.dc píše:to je mi jasny, ale ja myslel freemaily.

Pak je to jedno :lol: U každého se občas něco poondí.
"Věřím v reinkarnaci, jakožto nutnou likvidaci materialisace lidské idealisace, bez vyloučení sensace!"
(J. Váchal, Krvavý román)
fatman
Junior

Odeslat příspěvekod tomcop 24. 10. 2007 13:44

fatman píše:
heikal.dc píše:to je mi jasny, ale ja myslel freemaily.

Pak je to jedno :lol: U každého se občas něco poondí.n/quote]

Ale u niekoho castejsie, u niekoho menej casto, ale samozrejme je to free, tak zazraky cakat nemozeme, aj ked mam na gmaily uz asi 2 roky postu a mam tam vsetko. Nic nezmizlo.
PC : MacBook Air (late 2010), 11.6" LCD, 2GB RAM, 128GB SSD HDD, MacOSX Snow Leopard
Mobile : Nokia N9, 64GB, White
tomcop
Junior

Odeslat příspěvekod tommy.mann 24. 10. 2007 13:46

U seznamu se to poonduje kapku moc casto... :-/
tommy.mann
Junior

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 24. 10. 2007 13:55

Mam schranku u seznamu, centrumu a gmailu. Centrum se mi absolutne nelibi a dost casto se mi stava, ze se tam nejde dostat. Gmail je dobrej, nemela jsem s nim problem, ale znama mela problemy s odesilanim mailu s vetsi prilohou, ze mail nedosel... tedy az na po druhe se to povedlo. Na seznamu (jde to i na centrumu) mi vyhovuje, ze si mohu dat upozorneni na mobil, kdyz mi prijde novy mail.
Maty.Lara
Junior

Odeslat příspěvekod vicky 24. 10. 2007 15:17

gmail, alebo na platenom hostingu kde sa mozes v pripade problemov na niekoho obratit a aj ti pomozu, atd. Najhorsie je ked sa ti stracaju maily a ty o tom ani netusis...
vicky
vicky
Junior

Odeslat příspěvekod Darth Daron 24. 10. 2007 17:08

Mam schránku na centru a gmailu..Resp. tyhle dvě používám, jinak se vyzkoušel snad všechny, co existujou...Hlavní, co požaduju, je rychlost, proto mi nevyhovuje Yahoo (jinak je skvělý), ale taky požaduju alespoň trochu pěknej design, a proto využívám Centrum. Takže buď Centrum nebo Gmai..Atlas taky neni k zahození..Hlavně ne Seznam.... :-/
A jinak, pokud seš pořád na jednom počítači, tak můžeš zkusit i nějakej program (+ nějaká schránka, je skoro jedno, jaká), třeba The Bat nebo Outlook (Windows Mail)
Darth Daron
Junior

Odeslat příspěvekod TheTOM_SK 24. 10. 2007 21:23

Bluebottle - antispamovy, Hotmail - spolahlivy, Gmail - univerzalny, Hushmail - bezpecny.
TheTOM_SK
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Michal P 25. 10. 2007 13:27

Mám seznam a jsem s ním spokojen, žádný problém.
...
Michal P
Junior

Odeslat příspěvekod rejnock 25. 10. 2007 13:35

mno ja mam u centrumu ,pak mam osobni na moji domene a pak mam na nasem serveru v praci sluzebni mail :) a nakonec u jednoho projektu BOINC mam mail ..ale ani s jednim jsem nemel nikdy problemy.Jenom jednou s postou na moji domene byl pul hodinovy vypadek ale to se stane vsude :)
Core Duo E8400 3.0 GHz,4x1024 DDR2 EE,GF9800GT 512MB DDR3
rejnock
Junior

Odeslat příspěvekod zuzkys 15. 7. 2009 21:31

Mám seznam a gmail. Gmail je podle mě lepší. U seznamu mi vadí, že mají v noci velice časté výpadky/údržby - na můj vkus strašně časté.

Nejhorší email co jsem kdy měla bylo na live.com prostě strašná tragédie. Emaily se normálně ztrácely - nedoručování/neodesílání emailů. Nejdříve jsem to přičítala jejich "dokonalé" spam filtraci, ale ani totální vypnutí spam filtru mi prostě emaily nepřicházeli. Tedy přišel tak jeden z pěti a odešel tak 1 z deseti. Prostě katastrofa.
zuzkys
Junior

Další stránka