Mám nastavený PC aby se probudil o půlnoci a začal stahovat, následně v 07:00 aby se uspal. Ovšem někdy se stane že je vše staženo či na torrentu je velice nízká rychlost a já chci aby se PC uspal dřív.
Napadá mě jediné řešení a to je nějaký program, který by dokázal ZMĚŘIT STAŽENÁ DATA ZA POSLEDNÍCH NAPŘ. 15MIN. A PODLE TOHO MOHL SPUSTIT NAPŘ. NĚJAKÝ PROGRAM.
Prostě když za posledních 15min. stahne méně než např. 100MB, tak spustí script - v tomto scriptu mám již nastaveno, že pokud se tento script spustí v noci, tak uspí PC, pokud se spouští přes den, tak nedělá nic, protože většinou dělám na PC a netahám data.
Vyzkoušel jsem spousty programů, ale nic co by fungovalo dobře. Nejblíže je asi BWMeter, bohužel ten nefunguje úplně ideálně, podmínka se aktivuje bohužel jen tehdy, když zatížení klesne na stanovenou úroveň. Pokud netahám a BWMeter je aktivní, tak se podmínka neaktivuje, jen kdyby tahal a rychlost klesla

Kdyby jste měl někdo řešení, už jakékoliv, byl bych neskonale vděčný. A podotýkám, je třeba rozlišit WAN a LAN komunikaci, což ale lepší programy umí (stačí pro nastavení masky, u mě 192.168.*.*).