Skrytí IP

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Minatory 14. 6. 2008 15:54

Ahoj, potřeboval bych program na skrytí mé IP adresy. Nějaký rychlý. Všechny co jsem zatím zkoušel byly hodně pomalé.
Situace je jednoduchá: nemáme žádnou šanci. Není způsob, jakým bychom mohli Sověty porazit. Jsou lépe vycvičení, lépe organizovaní a mají lepší vybavení. A je jich víc než nás, takže vítězství je nemožné. Nějaké otázky?

- Viktor Troska
Minatory
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 14. 6. 2008 16:04

to není o programu, to je o zvoleným proxy serveru...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod Minatory 14. 6. 2008 16:09

A můžeš mi vysvětlit jak to teda dát dohromady?
Situace je jednoduchá: nemáme žádnou šanci. Není způsob, jakým bychom mohli Sověty porazit. Jsou lépe vycvičení, lépe organizovaní a mají lepší vybavení. A je jich víc než nás, takže vítězství je nemožné. Nějaké otázky?

- Viktor Troska
Minatory
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 14. 6. 2008 16:33

doporučuju pročíst alespoň několik odkazovaných vláken zde
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod .ParadoX. 14. 6. 2008 17:18

<? echo "hello world"; ?>
.ParadoX.
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matt2ss 15. 6. 2008 01:58

Kazde skrytie IP adresy ta stoji kus rychlosti, s tym nic nenarobis. Je to kvoli tomu, ze data musia robit obchadzky kade-tade, casto aj na iny kontinent.
matt2ss
Junior

Odeslat příspěvekod KinDo 16. 6. 2008 11:25

to by nebol az taky problem - horsie je to, ze taketo proxy servre maju limitovanu priepustnost
KinDo
Junior

Odeslat příspěvekod Minatory 16. 6. 2008 21:48

OK. Začal jsem používat Hide IP. Problém mi dělá jen to, že to funguje pod IE a ne pod Operou, kterou surfuji normálně :) Takže moje další otázka zní: Jak to zprovoznit právě pod ní?

- Viktor Troska
Minatory
Junior

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 16. 6. 2008 23:33

Hide IP with Opera

upřímně ? pokud jde jen o prohlížeč, doporučoval bych, nastavit si nějakej proxy server přímo a tím se obejdeš bez všemožných zbytečných rezidentních aplikací, v tomto případě hned rovnou dvou...
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008