Používáte Twitter?

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Používáte Twitter?
Ano 34 %  37%  [ 34 ]
Ne 57 %  62%  [ 57 ]
Celkem hlasů : 91

Odeslat příspěvekod DevAstor 5. 5. 2009 17:14

Využíváte nebo používáte Twitter, popř. na co je to vlastně dobré? Já ne, tak jsem se chtěl právě zeptat (Facebook chápu, tam se můžu podívat na fotky přátel plus nějáké ty další blbosti). :)
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod DevAstor 8. 5. 2009 15:58

Takže taková polámaná RSS čtečka? :hm

(\_/)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vykook 8. 5. 2009 16:38

Ne to rozhodne neni, Pouzivat Twitter jako RSS je jako koupit autobus a jezdit v nem sam. Nejlip udelas kdyz si na Twitteru udelas ucet a zacnes sledovat par lidi.
"Stará, kup husu, dostal jsem nápad!" Jakub Arbes
Vykook
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 18. 7. 2009 02:53

Tak už ho také chvíli používám, myslel jsem, že by mohl nahradit informace z fór, ale je to zas něco trochu jiného...

A když jsem protřídil přispěvatele s příliš velkým množstvím pro mě nezajímavých twítů (sry marekl a madciapka), tak se zde občas dozvím docela zajímavé postřehy.

http://twitter.com/jantomasek

(\_/)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Lukáš V. 18. 7. 2009 07:24

Fóra nebo články to nenahradí, je to prostě mikroblog, který ve většině případů slouží jen k psaní aktuálního statusu/nálady. Zpravodajské weby to používají jako RSS, firmy jako info o novinkách. Ale množství retweetů, které se v poslední době rozmohly, mi taky docela vadí.

Ale nikdo tě nenutí číst všechno.

http://twitter.com/lukasvac
Lukáš V.
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tikend 18. 7. 2009 07:35

v sucasnosti sa informacie na twitteri siria rychlejsie ako na spravodajskych serveroch
"Ale já, jsa nuzák,...mám jen své sny.""Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy."Našlapuj měkce...neboť šlapeš po mých snech."
tikend
Junior

Odeslat příspěvekod Nargon 18. 7. 2009 08:03

Twitter ani Facebook nepouzivam a vubec mi to nechybi.

A vlastne ani nevim k cemu to slouzi.
Desktop: Ryzen 7 1800X (3.95GHz, 1.35V), Asus Crosshair VI Hero, 16GB DDR4 Ram (3200MHz), 128GB SSD + 3TB HDD, Nvidia GTX 1080
Notebook: Asus UL50VT 15.6" (SU7300@1.7GHz, 4GB ram, 500GB HDD, Intel GMA 4500MHD + nVidia G210M, dlouha vydrz cca 7+ hod)
Nargon
Moderátor

Odeslat příspěvekod KapaCZ 18. 7. 2009 13:33

Stejnej názor jako Nargon je to k ničemu. Nikdy jsem na tyto socilální sítě nebyl a tak nic nevlatnim (facebook, lide, libimseti ..........)
KapaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 18. 7. 2009 15:01

Řekl bych, že lide nebo libimseti a facebook nebo twitter jsou DOST rozdílné věci :) Facebook a twitter fungují na DOST rozdílném principu, než ty české sítě :) A hlavně twitter, který s lide nebo libimseti nemá společného snad vůbec nic :)
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod KineCZek 18. 7. 2009 16:21

Nepouzivam a nechava mne to chladnym.
Don't think you are. Know you are. (Morpheus)

| PC sestavy hracum i profesionalum na miru | Kontakt zde tlacitkem SZ, nebo na Facebooku |
KineCZek
Odborník PC sestav a ULN

Odeslat příspěvekod KapaCZ 18. 7. 2009 21:43

Bari007: Neřikám že maj něco společnýho ale jsou to sociální sítě. Řikám jsou na h.....o
KapaCZ
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 18. 7. 2009 23:13

Že jsou na h.....o IMHO nemůžeš tvrdit, když jsi to, jak sám říkáš, nikdy nezkusil :) To je pak taková ta fáma "jedna paní povídala" a šup, najednou všichni tvrdí to stejné, i když vlastní názor o tom mít nemůžou, když to nezkusili :)

Tím neříkám, že je to nějak super, ale tvrdit, že je to k ničemu, když jsi to nikdy nezkusil, mi přijde ubohé. Nemám rád, když někdo hodnotí něco, co nikdy nezkusil. To mi přijde jako bezduché odsuzování na základě toho, že to někdo jiný řekl. Když chceš něco hodnotit, tak to hodnoť na základě svých zkušeností, ne na základě toho, co říkají ostatní ;)
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tikend 19. 7. 2009 06:38

Bari007 píše:Že jsou na h.....o IMHO nemůžeš tvrdit, když jsi to, jak sám říkáš, nikdy nezkusil :) To je pak taková ta fáma "jedna paní povídala" a šup, najednou všichni tvrdí to stejné, i když vlastní názor o tom mít nemůžou, když to nezkusili :)

Tím neříkám, že je to nějak super, ale tvrdit, že je to k ničemu, když jsi to nikdy nezkusil, mi přijde ubohé. Nemám rád, když někdo hodnotí něco, co nikdy nezkusil. To mi přijde jako bezduché odsuzování na základě toho, že to někdo jiný řekl. Když chceš něco hodnotit, tak to hodnoť na základě svých zkušeností, ne na základě toho, co říkají ostatní ;)

svata pravda
"Ale já, jsa nuzák,...mám jen své sny.""Rozprostřel jsem své sny pod tvé nohy."Našlapuj měkce...neboť šlapeš po mých snech."
tikend
Junior

Odeslat příspěvekod DevAstor 19. 7. 2009 18:53

KapaCZ: i diskuzní fóra jsou vlastně sociální sítě

(\_/)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Další stránka