Používáte Twitter?

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Používáte Twitter?
Ano 34 %  37%  [ 34 ]
Ne 57 %  62%  [ 57 ]
Celkem hlasů : 91

Odeslat příspěvekod martin.nov92 20. 7. 2009 17:09

Dobrý den, mám dotaz, asi tak před 1,5 měsícem mi přestal fungovat twitter.com, nemůžu se na něj vůbec připojit, jde to pouze přes anonymizéry, internet je od O2. Nevíte někdo co s tím? Děkuji Novák
martin.nov92
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod DevAstor 20. 7. 2009 17:19

Je to nějaký problém O2, řeší se to zde: viewtopic.php?f=928&t=1076510
Toto je můj osobní názor.

(\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Jake Cooney 20. 7. 2009 17:40

Twitter používám ( http://twitter.com/TheJakeCooney ). Oproti FB to mý výhodu, že mě nemusí druhá strana sledovat abych mohl sledovat ji.
Přes Twitter se dá dozvědět o světových událostech mnohem rychleji než klasickým oděběrem RSS apod.
Jake Cooney
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Náhodný kolemjdoucí 20. 7. 2009 17:42

Twitter ani Facebook nepoužívám, jednoduše nemám tolik času, abych ho věnoval zrovna tomuhle. Úplně mi stačí sem-tam proběhnout fórum na živě a mám zase zážitků na tejden :nenapadne
Je čas bouchnout do stolu a rázně říci jasné a definitivní možná.
Náhodný kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Midnite 20. 7. 2009 17:48

Ja síce používam Twitter len chvíľku, ale už chápem obavy Facebooku.. :)
Proud Opera user..
Midnite
Junior

Odeslat příspěvekod Náhodný kolemjdoucí 20. 7. 2009 17:56

Jake Cooney píše:Přes Twitter se dá dozvědět o světových událostech mnohem rychleji než klasickým oděběrem RSS apod.

Není lepší nevědět? :hm
Je čas bouchnout do stolu a rázně říci jasné a definitivní možná.
Náhodný kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Thomas123 20. 7. 2009 17:58

Neplánuji používat ani jedno. Nevím, v čem ostatní vidí smysl těchto služeb.

Abych si na twittru četl, že někdo snídá nebo sedí na záchodě, tak to opravdu nemusím. A pokud se objeví nová novinářská zpráva, tak je mi jedno, jestli o ní vím o 5 minut dřív.

Facebook už opravdu nechápu. Nechápu, proč k registraci o mě musí vědět Američani všechny osobní údaje. Mám rád internet a mám rád určitý pocit anonymity. A jak jsem kdesi slyšel nebo četl, tak Kanaďani zjistili prý, že Facebook nemaže data smazaných uživatelů. (Nevím, co je na tom pravdy). Abych s někým komunikoval, tak mám email nebo IM a rozhodně nemusím mít webové cosi. Pokud chci ventilovat názory mám blog, apod. Ale toto opravdu nechápu.

//Devastor - diskuze o Facebooku se rozběhla v samostatném vlákně: viewtopic.php?t=1077448
// I vy můžete mít legální software, stačí používat Linux Ubuntu //
Thomas123
Junior

Odeslat příspěvekod David P. 20. 7. 2009 18:01

Náhodný kolemjdoucí píše: Není lepší nevědět? :hm

Někdy možná, ale když chcete vědět, a to co nejdřív, používejte Twitter ;-) Je to nejrychlejší zpravodajský zdroj. Sice neověřený a hodně stručný, ale v rychlosti se mu dnes zatím nic nevyrovná.
David P.
Junior

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 20. 7. 2009 18:56

Twitter jsem začal používat nedávno a hlavně pro to, že ho využíváme jako jeden z základních bodů na nové NokiaManii.cz - @nokiamaniacz. Na tohle mi to přijde jako dokonalé řešení a troufám si tvrdit, že se nám to docela vyplatilo.

Docela jsem tomu ale propadl i z osobního hlediska (@krystof_k), jen si to chce dávat pozor, abyste to se svými tweety nepřeháněli. Jsem spíš takový pasivní uživatel, ale myslím si, že tak by Twitter měl fungovat.
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hurri 20. 7. 2009 20:14

Twitter je vynikající způsob, jak potvrdit, těm co to ještě nevěděli, že jsem "hrozně hloupej". Jiný smysl nevidím. Snad jen zajímavé postřehy ze zákulisí akcí, ale nic co by nezvládli obyčejné osobní stránky.
hurri
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Asta-killer 20. 7. 2009 20:59

Tieto siete boli v skutocnosti vytvorene za ucelom velmi podvratnej cinnosti aj ked sa navonok tvaria ako nieco super uzitocne pre ludi. Je to obrovska zberna roznych osobnych udajov. estebaci by mohli len blednut od zavisti, ze to co im trvalo roky a s velkou namahou, tak teraz ludia sami odovzdavaju svoje sukromie do ruk spolocnosti s pochybnym pozadim. Staci len vhodne zblbnut ludi a sluzbu zaobalit do uzitocneho obalu a navodit dojem, ze to je pre ludi uzitocne.

Vela ludi, hlavne ti z nizisim intelektom a mensim objemom informacii by sa divilo, kde to dava svoje fotky, fotky rodiny a dalsie citilive veci, keby pzonali pozadie osob, ktore tieto siete prevadzkuju.
http://linkbun.ch/268h
Asta-killer
Junior

Odeslat příspěvekod aacid 20. 7. 2009 21:31

fakt zacinam mat strach ze nejaka firma v amerike zneuzije fotky z narodenin mojej babky, az mi zimomriavky po chrbte behaju :D

sice to bude z casti offtopic ale ja fakt nechapem co maju furt ludia so zneuzivanim informacii na internete... to si ozaj niekto mysli ze je taky dolezity ze akonahle nieco da na internet tak to hned vsetci citaju, zneuzivaju a bohvie co este...

je mi totalne ukradnute ci si google cita moje maily alebo facebook pozera moje fotky a nech aj moje meno vedia, neviem si predstavit co by z toho mohli vycitat...

niektori ludia su neuveritelne paranoidni (alebo egocentricki?)
aacid
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 20. 7. 2009 21:57

aacid: Přesně :) Jen někomu to nevysvětlíš :) Svoje informace stále někomu svěřuješ, ať už chceš nebo nechceš. A zrovna Google bych nenazýval "společností s pochybným pozadím" :) Jsou horší společnosti, kterým svěřujeme své údaje a ani o tom nevíme :) Paranoidní člověk :)

BTW když si jdeš nechat vyvolat fotky z foťáku, tak si ten člověk, co to dělá, ty fotky taky prohlídne a dokonce si může udělat kopie :) A co? Tím se nikdo nezabývá...

Já Twitter nepoužívám, ale rozhodně to neodsuzuju, jako tady někteří. Prostě to beru jako další službu, o kterou jen nemám zájem...
Naposledy upravil Bari007 dne 20. 7. 2009 22:00, celkově upraveno 1
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Vincent 20. 7. 2009 21:58

twitter nepoužívám a nějak mi to ani nechybí. I bez toho trávím na PC víc času než bych měl.
Vincent
Junior

Odeslat příspěvekod Asta-killer 20. 7. 2009 22:11

neviem si predstavit co by z toho mohli vycitat...

- to ze si to ty a este grooo ludi nevie predstavit na co sa daju osobne informacie tohto typou vyuzit, este neznamena, ze vsetci ti, ktori su opatri a maju radi slobodu a sukromie su paranoidni. Ani nevies ako lahko sa mozes stat politicky nepohodlnou osobou pre rezim. Staci mat nevhodny politicky nazor, alebo politicky nekorektny nazor a kazdy osobny udaj ktory si niekedy volne poskytol moze byt vyuzitelny proti Tebe. Skoda ze je vela ludi s kratkozrakym videnim sveta. Denno denne je hrubo potlacana sloboda a slova a osobna sloboda a to najma tyam kde by to clovek necakal... v krajinach, ktore sa hrdo pysia privlastkom "demokraticke"

A to ani len drviva vacsina lidi netusi, aka svinarina sa pripravuje v mekke sionizmu. Dosmejete sa , ked bude internet kontrolovany a ludia s nepohodllnym nazorom budu niest bremeno nejako paragrafu z TZ. ved ono sa uz nejaka palica na psa najde.

Uvedomte si ,ze vsetky firmy ktore sidlia v USA su chtiac nechtiac podriadene politickej masinerii a len naivka si mysli ,ze ich osobne udaje budu v dobrych rukach.

http://zvedavec.org/pocitace/2009/07/32 ... 0hrsh9ump7

to je len miziva cast z toho celeho spinavstva...
Naposledy upravil Asta-killer dne 20. 7. 2009 22:24, celkově upraveno 1
http://linkbun.ch/268h
Asta-killer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka