Nejde YouTube

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod drago5 13. 3. 2010 15:30

Zdarec,mám problém,že se mi nenačtou videa z Youtube.Ve firefoxu to píše : An error occurred, please try again later. Ve Exploreru sice hrají,ale bez zvuku.Vždycky šly. Používám ADblock plus a FlashBlock.Ale ani v jednom není blokované youtube a donedávna to šlo bez problémů.Jediné jak je spustím je postup: vyberu video na youtube,před adresu napíšu kick (www.kickyoutube.com....) a pak se mi to v té nové přehraje.Funkční,ale nepohodlné.Co s tím??? Dík.
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod Bari007 13. 3. 2010 22:25

Zkoušel jsi ty pluginy vypnout? Minimálně FlashBlock.
Bari007
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drago5 13. 3. 2010 22:32

Právě že ano,a beze změny i po restartu FF.Zajímavé je,že na jiných webech spustím youtube video /např. na Streamu je video,kliknu,hraje, najedu na pravý spodní roh-watch on youtube-kliknu a nic :o(

EDIT OT:
Jinač hezká R6,na šternberk jezdím celkem často,takže až roztaje to bílé svinstvo a cestáři zalepí ty díry tak se možná uvidíme v kopcích.GSX-R600. 8-D :tleskani

Edited by Bari007: Díky :D Občas tam taky zajedu :) Snad bude letos víc času na motorku :)
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod dockalacek 17. 3. 2010 17:07

Zkuste vymazat cookies, pokud to nezabere,stáhněte nejnovější verzi Mozilly, případně zkuste úplně jiný prohlížeč. V jiných se tato hláška neobjevuje..
Athlon 200GE, Noctua NH-L9a Chromax, 2x8GB RAM DDR4 3000, Gigabyte B450-I, SSD Seagate Barracuda 120 500GB + SSD WD Blue 3D 500GB, Seasonic GX-550, Silverstone Sugo, 1x Noctua 140 mm (vpředu)
dockalacek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod drago5 19. 3. 2010 12:19

Tak problém se nějak záhadně vyřešil.Nic sem neměnil,nic nenastavoval a už to fachá.Nechápu,ale je mi to už jedno 8-D
drago5
Junior

Odeslat příspěvekod cesky_chrobak 10. 4. 2010 17:18

Ahoj, taky se mi to objevuje (v Opeře 10.10).
Už jsem i identifikoval problém - nastavil jsem si ,,přijímat cookies jenom z navštíveného místa" (když jsem to vrátil zpět na ,,přijímat všechny cookies", videa problém nedělala).
Navíc, co mně příjde ještě zajímavější, tak to nefunguje na normální stránce s komentáři, ale když si takto nefungující video hodím do oblíbených, tak na mém profilu mi to přehraje.

Netušíte, jak na to? Tak nějak intuitivně předpokládám, že je bezpečnější mít nastaveno "přijímat cookies jen z navštíveného místa", nicméně youtube docela často používám?
cesky_chrobak
Kolemjdoucí