Seznam, Gmail: synchronizace složky Odeslaná pošta

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod oooooooooo 4. 7. 2012 10:23

Kód: Vybrat vše
Gmail pouzivam v beznem klientovi. Chtel jsem mit vsechny maily na jednom miste bez prepinani aplikaci a s jednotnym nastavenim.

Dobrovolny masochismus...Jaky přepinaní?Doporučuju od zakladu - jak pracovat s gmailem,neuraz se...
http://seven7.blog.zive.cz/
Spuštění Windows předchází pád.
oooooooooo
Pokročilý

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 18. 12. 2012 16:02

Trošku OT nicméně:

Snažím se o podobné řešení v rámci centrum mailu a Gmailu, podařilo se mi naimportovat si centrum do Gmailu, podařilo se mi vyřešit některé problémy se štítky... co se mi nepodařilo je aby import mailů z centrum.cz neskončil v gmailu už jako přečtené zprávy??? Nevíte někdo jak toho docílit? Zkrátka pokud se mi zprávy přeposílají do Gmailu jsou již přečtené a musím vždy kouknout od štítku centrum.cz... nevím jak dokázat aby se mi zprávy zobrazovali jako nepřečtené či jak dokázat aby se importované zprávy importovali do Doručených v Gmailu a ne do štítku centrum.cz

předem díky za jakoukoliv radu
S-i-k-i
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 18. 12. 2012 16:31

Ve filtru který máš na štítkování zpráv z centrumu odškrtni automatickou archivaci zprávy/skipnutí inboxu.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 19. 12. 2012 19:49

Děkuji za radu, bohužel nemůžu naprosto najít kde by mělo být filtrování. V nastavení Gmailu jsem kliknul na "účty a import", zde jsem v "importu pošty a kontaktů" nahrál data z mého mailu na centrum.cz... což mi vytvořilo několik štítků včetně "Centrum_Mail" kam mi chodí nově doručená pošta z centrum.cz a zprávy mi už chodí jako přečtené... v nastavení v záložce "filtry" nemám nic nastaveno a tak bohužel netuším kde bych měl kde bych měl odškrtnout automatickou archivaci? Děkuji za jakékoliv vysvětlení (čím jednodušší tím lepší :D )
S-i-k-i
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xixo 19. 12. 2012 20:28

Vebloud píše:Ve filtru který máš na štítkování zpráv z centrumu odškrtni automatickou archivaci zprávy/skipnutí inboxu.

Taky to může být zaškrtnuté v nastavení stahování z POP3.
xixo
Junior

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 21. 12. 2012 10:57

Bohužel ani tam jsem to nenašel... :( stále netuším v čem by mohl být problém, zprávy se synchronizují, ale bohužel jsou již přečtené a nevím o tom že mi něco nového přišlo... :(
S-i-k-i
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Vebloud 21. 12. 2012 16:35

Je to buď v nastavení toho importu nebo v nějákém automatickém pravidle. Projdi si je všechny, někde to najdeš.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod S-i-k-i 22. 12. 2012 09:50

No tak nevím čím to... :( jak jsem psal dříve dle toho postupu jsem nepřišel na důvod proč by se mi to mělo převádět už jako přečtené zprávy... proto jsem si importoval znovu email z centrum.cz ale tentokrát pomocí protokolu POP3... nebylo to o moc těžší a mail mi nyní vyskakuje jako nepřečten přes gmail ale zajímalo by mě jestli jsme si jen nerozuměli a celé se to mělo dělat přes protokol POP3 nebo jestli to jde i přes "import pošty a kontaktů" ale jen to neumím najít? jinak děkuji
S-i-k-i
Kolemjdoucí

Předchozí stránka