Facebook se nenačítá a špatně zobrazuje

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod ushi28 12. 8. 2012 10:59

Ahoj, potřebuju pomoc. Ještě včera sem byl normálně na FB, vše OK, pak zavřu fb. Myslím si, že sem se koukal do prvků stránky, ale nevím. Vrátím se, ale stránka facebooku se nenáčítá a je zobrazena pro něco, co vůbec nevím co je. Kvůli tomuhle se nemůžu na fb lognout. Prosím, poraďte. Díky moc za vše. Nechávám zde LINK abyste viděli, co je za problém...

P.S: Žádným virem to není, reinstalace prohlížeče také ne, na ostatních web. prohl. zlobí též.
Link: http://www.imagehosting.cz/?v=pprfr.png
WoW je víc než hra... :-D
ushi28
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 12. 8. 2012 12:22

lognout se určitě můžeš...

stránka ve skutečnosti je facebook, jen na ni nejsou aplikovány styly a scripty...

smaž si cache a nastav alternativní DNS servery...
k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod ushi28 12. 8. 2012 12:53

Jojo napsal sem to špatně, lognout se de. Jo, FB to je ale ve špatném zoobrazení, tudiž je to asi špatně naskriptováno, neboť jsem cache už dávno zkoušel promazávat CCleanerem tak i přímo v Chromu. Jak tedy ty DNS servery nastavit prosím? Nevím jak. :/
ushi28
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kernel_panic [passed] 12. 8. 2012 12:54

k bití internetovejch nihilistů jsem už příliš starej, ale za ty roky mně narostl krunýř, o kterej se vždy báječně rozplácnete; takže, mám zůstat čelem nebo?
kernel_panic [passed]
Přeborník Živě roku 2008

Odeslat příspěvekod ushi28 12. 8. 2012 13:15

Ano! Opravdu to pomohlo! Změnil sem DNS na google (8.8.8.8 + alternativ 8.8.4.4) a vše běhá tak jak má! Díky moc! :) :) ;)
ushi28
Kolemjdoucí