syncman píše:Placene Google Apps stoji cca 80 Kc mesicne
Tohle jsem řešil. Jedná se o 40 €/ročně za uživatele. Moc nechápu jak je to s uživateli, protože ve FAQ píšou:
Za počet uživatelů považujeme počet různých e-mailových schránek, které potřebujete. Jeden uživatel může mít více e-mailových adres a doména může mít více aliasů – ty jsou zahrnuty v ceně za každého uživatele.
Nyní mám 5 uživatelů a dva aliasy (ale potřeboval bych i z těch aliasů odesílat z jejich adresy), takže celkem 7 uživatelů. Jsem na 280 €/ročně a to je už dost.
Nenajdu-li nic neplaceného, půjdu i do placeného, ale jak jsem psal, s druhým projektem na gapps nemám sebemenší problém a na hotmailu mi kromě IMAPu funguje vše naprosto v pohodě, takže bych nyní nehodnotil free=horší.
rezab píše:Google Apps umožňuje přidat ke stávající doméně ještě alisas domény. I několik aliasů. Ovšem uživatelé budou odesílat emaily jen z jejich primární adresy. Pokud to teda nenastavíte v Outlooku jinak. Ale to nemám ozkoušené.
Taky jsem se zrovna koukal do nastavení a napadlo mě to stejné. Přidám do gapps druhou doménu, takže by mi maily chodily, ale odeslání emailů je problém. Bohužel tomu prd rozumím, takže kdyby již měl někdo vyzkoušené, dejte prosím vědět.
-- 31. 5. 2013 10:10 --Tomáš Vrabec píše:Po čtyřech letech jsem kompletně zmigroval své služby z Google Apps na Live Custom Domains.
A jak pracuješ s emaily? Skrze webové rozhraní, nebo stahuješ pomocí POP3?Já se připojuji z několika počítačů a telefonů a neumím si POP3 představit. Na druhou stranu zase využívám thunderbird na filtrování a hledání, takže toho se také vzdát nechci...