Opustil jsem:
OneDrive (265GB) protože jejich klient synchronizoval co chtěl a kdy chtěl a aplikace u kterých potřebuji okamžité sdílení do cloudu ho do dnes neznají.
DropBox (8GB) klienti i podpora super, ale nebaví mě s ním hrát jeho stupidní hry o volné úložiště zdarma a koupě mi přijde docela drahá.
Mega.co.nz (50GB) klient byl tehdy na otřesné úrovni a synchronizace byla velmi pomalá + nulová návaznost na další služby. (používám jen na zálohu .iso souborů)
MediaFire (50GB) Téměř žádné aplikace tuto službu nepodporují a synchronizace mi přišla pomalá + nedostatečné možnosti oprávnění při sdílení. Ale šíleně se mi líbí možnost přímého sdílení na Facebook, Twitter, Pinterest, Tumblr, Google+ nebo Blogger, takže časem možná na screenshoty
Box.com (50GB) Ještě nemám úplně otestováno, ale nahrávaní mi přišlo velmi pomalé a omezení na 250MB na jeden soubor u mě tuto službu dost degraduje.
Copy.com (15GB) Taktéž nemám ještě otestováno. Umí migraci (2GB) souborů z Gdrive a DropBoxu.
(ty menší a různé čínské/ruské služby ani testovat nebudu)
Nyní používám:
GoogleDrive (17GB) protože...
ukládání příloh emailů,
sync z desktopu i mobilu na všech platformách (včetně Linuxu),
když mi někdo sdílí dokument tak většinou v gDocs,
mapy resp. hlavně maps engine se kterým pracuji často,
záloha fotek z androidu (gPhotos),
hudba do mobilu, (gMusic),
Keep,
umí ho moje tiskárna,
A hlavně většina věcí se ukládá mimo kótu přidělených GB, takže mám neustále dostatek volného prostoru...
Důležité data, ale samozřejmě schraňuji na domácím
LaCie NAS serveru (2TB).
CPU: Intel Core i5 7500 @ 3.8 GHz, GPU: Asus DUAL GeForce GTX 1060 O6G, RAM: Crucial Ballistix Sport LT 16GB DDR4 @ 2666MHz,
MB: GIGABYTE Z270N-WIFI, HDD: WD Blue 1TB, PSU: Seasonic S12II-430 Bronze, Case: NZXT Manta White, Cooling: GELID Tranquillo