jakého poskytovatele na data v tabletu

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod xjurasek 7. 2. 2015 06:00

zdravím
zakoupil jsem si tablet s 3g takže přemýšlím o nějakém internetu.
V mobilu mám tescomobile kde je super 2x více kreditu při dobití ale problém je že internet využívám občas i v práci a tam je na o2 velmi slabý signál protože pracuji ve sklepení.
Jinak doma jsem na wi-fi
jaké máte zkušenosti od různých operátorů a nabídek? jde mi pouze o Data v mobilu mám tescomobile takže volání neřeším. u t-mobile jsem našel nabídku 1,5GB dat za 349Kč.
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 2. 2015 08:11

Podívej se na http://www.expert.cz/vodafone-internet-12m-fup-600mb/
Ten FUP je navýšen na 1,5GB a sim si můžeš nechat vyměnit za micro dvojsimku zdarma na prodejnách Vodafone. Přečti si hodnocení na té stránce.
Používám tuto sim už pres půl roku a spokojenost, hlavně mimo města kde má Vodafone LTE skoro všude.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Terminator3 7. 2. 2015 08:15

3G pokrytí mají všichni operátoři naprd. Tablet prodat a koupit tablet s LTE. Pak už se dá vybírat.
Terminator3
Junior

Odeslat příspěvekod soban 7. 2. 2015 08:28

Vylézt ze sklepa!

Pokud je tam slabý signál jednoho operátora většinou tam bude slabý signál i ostatních.
/----------------------------------------\
| Petr Šobáň |
| Olomouc |
\----------------------------------------/
soban
Pokročilý

Odeslat příspěvekod xjurasek 7. 2. 2015 18:24

právě že předtím jsem měl Vodafone a signál tak byl velmi dobrý ale zase je doela dost drahý
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 2. 2015 21:23

Drahý? Za tu cenu je internet na celý rok, takže cca 100 Kč na měsíc. Ještě je tam 200 Kč kredit a modem.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xjurasek 7. 2. 2015 22:13

jaký ted máš na mysli ale tarif? asi jsem to nějak přehlédl?
xjurasek
Junior

Odeslat příspěvekod myšpulín 7. 2. 2015 22:22

Ten na který jsem dával odkaz, ta sada.
myšpulín
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod apin 9. 2. 2015 05:03

Něco podobného jsem řešil taky. Nakonec to vyhrál mobil.cz.
V práci to mám taky se signálem dost na prd, respektive chytám jen Edge. U simky od mobil.cz jsem FUP vyplácal už dávno, ale ono to na edge stejně není poznat, takže investice 200kč do simkarty s "věčným" internetem je podle mně dobrá koupě. Když budu někdy dělat někde, kde chytnu i 3g, tak možná začnu uvažovat i o tom, že bych si dobil kredit :)
apin
Kolemjdoucí