vytvoření audio kvízu/testu

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Johnny92 30. 10. 2015 16:33

Zdravím,

zajímalo by mě, zda někdo nevíte o stránce, kde bych si mohl zdarma vytvořit kvíz/test a případně sdílet s ostatními.

Mým cílem je vytvořit jazykový test, kde budu testován pomocí nahrávek. Čili, přehraje se nahrávka, já napíšu do textového pole odpověď, program vyhodnotí správnost či chybnost.

Zatím jsem bohužel nenarazil na nic, co by mi vyhovovalo, jediné co se trochu blíží spokojenosti je memrise, ale ve výsledku tam není textové pole, do kterého bych psal odpovědi.

Budu rád za jakékoli návrhy či připomínky :)
Johnny92
Junior

Odeslat příspěvekod darm 30. 10. 2015 16:41

Napadá mě třeba forms v google docs a na hudbu dávat odkazy (ukázky můžeš hodit třeba na vocaroo)
darm
Junior

Odeslat příspěvekod Johnny92 30. 10. 2015 16:47

No potřeboval bych asi něco jiného, protože jedná se pouze o vteřinové až dvouvteřinové nahrávky, slouží k trénování poslechu, čili toto by bylo moc komplikované, potřeboval bych něco rychlého, přehrání, rychlá odpověď, a tak dál.
Johnny92
Junior

Odeslat příspěvekod darm 30. 10. 2015 17:06

Jo tak, ty nechceš ani aby to bylo možné přehrát znovu? V tom případě mě nenapadá nic jiného než napsat si to sám… Třeba někdo jiný bude vědět, ale ten požadavek je dost specifický.
darm
Junior

Odeslat příspěvekod Johnny92 30. 10. 2015 17:23

přehrát znovu klidně pomocí tlačítka, ale to, co jsi navrhoval, zní, že se ta nahrávka otevře v novém panelu.. každopádně díky za info :)
Johnny92
Junior