vůbec nefunguje oddíl Příspěvky na Facebooku

Freemaily, internetové služby a jiná témata

Moderátor: Moderátoři Živě.cz

Odeslat příspěvekod Persbrandt 12. 7. 2021 18:10

Na Facebooku nefunguje minimálně v mobilní verzi (přes mobilní prohlížeč) oddíl Příspěvky? Pozoruju to už minimálně dva dny.
Když se chci podívat třeba na FB nějaké společnosti na příspěvky dalších návštěvníků nebo tam sám něco přidat, tak se mi vždy zobrazí jen prázdná stránka a nic, ani žádná chybová hláška. Třeba oddíly Fotky a Videa se normálně zobrazí.
Dělá mi to na Android mobilu i tabletu.
To je nějaká neúmyslná chyba FB? Taky se vám to děje a už dlouho?
Dá se s tím něco dělat?
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod Cyperpunk2077 12. 7. 2021 19:00

Já sem ho před 7 lety zrušil a už mně nic netrápí :-) nemam ani účet na linkedin... pouze mejl... náký příspěvky neřeším...nicméně FB má různé "výpadky" tak třeba to je ono...
Good Morning America
Cyperpunk2077
BAN Živě.cz

Odeslat příspěvekod cz.hook 12. 7. 2021 19:13

Zkus Firefox. Občas to v nativním prohlížeči zlobí.
cz.hook
Junior

Odeslat příspěvekod Persbrandt 13. 7. 2021 16:43

tak jsem zjistil, ze v mobilni appce Facebook to funguje. Dokonce ta appka tu funkcnost Prispevku zrejme nejak podporila i v soubezne otevrenem prohlizeci, protoze to pak na chvili zafungovalo i pres nej. Ale jakmile jsem appku zavrel, uz to zase nefungovalo.
Nicmene mne appka spis nevyhovuje, zabira misto a stale hazi nejaka nechtena oznameni do listy.
Persbrandt
Junior

Odeslat příspěvekod Da Gony 15. 7. 2021 10:30

Zlobí zlobí... Tak třeba nedávno na facebook.com/nejakastranka po doskrolovani dolu se mi nenačital další obsah ('oddíl info , pak příspěvky). Po ukončení nebo po nějaké době (nezjistím proč už) to zase šlo - po doskrolování tyto oddíly přibyly.
a zkoušel jsi manuálně facebook.com/(pg/)nazevstranky/posts ?

Navíc facebook má tolik sledovacích skriptů (facebook.com/a(jax)/bz, ale dalších 50 asi), otravných hlášek (Přijmou cookies) a překryvných pruhů (Zaregistrovat se), že je blokuji, takže mám fakt facebook zároveň vytuněný ale i trochu vykuchaný/rozbitý)
Da Gony
Junior