Instagram mi dneska zablokoval účet, jak na počítači tak na mobilu, a jsem v tom nějaký zacyklený. Vlastně se nemůžu dostat nejen do svého účtu, ale prakticky se ani podívat na instagramove fotky dalších lidí.
Vždycky se mi jen zobrazí zámek a tento nápis :
"Potvrďte svoje údaje v aplikaci
Všimli jsme si neobvyklé aktivity z vašeho účtu. Do účtu se budete moct vrátit, až potvrdíte svou identitu z aplikace Instagram."
Mobilní aplikaci jsem v poslední vůbec nepoužíval, už to je zvláštní, že to najednou požadují (předpokládám že jde o mobilní aplikaci Instagram). Tak jsem si ji nainstaloval, ale k ničemu to nepomohlo. Dostal jsem se posléze do fáze, že mi byl zaslán kontrolní mail na registrovanou adresu, klikl jsem na odkaz, ale po spuštění té appky se tam akorát točilo kolečko a psalo to "Kanál nelze aktualizovat" a "Načítání" a po chvíli ta appka zobrazovala už jenom bílou obrazovku a nic. A vždycky znova stejně. Nepomohla ani přeinstalace appky.
Teď se už nedostanu ani k znovuzaslání toho ověřovacího mailu. Na počítači i na mobilu přes prohlížeč mi stránka Instagramu vždycky hodí ten zámek a výše uvedený nápis, ale nepochopitelně žádný záchranný odkaz, přes appku se mi jenom točí kolečko a pak jen bílo. Jo a když jsem se na počítači snažili přihlásit do IG z neprihlaseneho stavu (a heslo si myslím, že jsem zadal správné), tak mne to stejně nepřihlásilo, zas jen ten pitomý zámek.
PS Silně pochybuju, že by se někdo snažil nabourat do mého IG účtu, absolutně netuším jakou podezřelou aktivitu mohl IG zaznamenat. Je fakt, že před tou "událostí" jsem na mobilu dost dlouho surfoval na Instagramu, ale pasivně, jen jsem prohlížel, nic nenahrával apod.
I mne napadlo, jestli to zas není nějaký druh výpadku IG, ale už to trvá nějakých 5 hodin, takže těžko.
Nejvíc mne štve, že mne to de facto nepustí ani pasivně podívat se na jakoukoli instagramovou stránku. Copak si dneska uživatel ani nemůže prohlížet IG, aniž by měl svůj účet? Já mám dojem, že mne snad"trestají"za to, že ten účet mám, ale nejde mi se do něj zpátky přihlásit. Jedině bych si snad mohl vytvořit další účet, ale to samozřejmě nechci.
Netušíte, co s tím, jak ten účet odblokovat? díky